Marui

Marui Hi-Capa 4.3 blowback kaasupistooli

Hinta 169,90 € 137,02 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 3,40

Tuotekoodi: BBGB14


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Marui Hi-CAPA 4.3 on suurella lippaalla varustetun viranomaismallin, erikoisjoukkojen käyttöön muokattu airsoftpistooli. Pienikokoisena ja tarkkana pistooli onkin omiaan ahtaissa tiloissa ja nopeissa tilanteissa.

Aseessa on tukeva karhennettu kahva, josta saa hyvän otteen. Kahvan takaosassa on toimiva kahvavarmistin. Tukikättä varten liipasinkaari on muotoiltu lisäämään pitoa ja pistoolia onkin todella vaivaton käyttää.

Luistin etu- ja takaosan uritukset helpottavat aseen virittämistä ja turvallista käyttöä. Etutähtäin on merkattu valkoisella pisteellä ja takatähtäin on todella nopea käyttää. Erinomainen, säädettävä hoppi helpottaa aseen säätämisen eri kuulalaaduille.

Keskirungossa on tarvikekisko, johon voi liittään laserin, lampun tai jalustan tähtäintä varten. Keskirunko on metallia ja luisti sekä alarunko lujaa ja hyvin viimeisteltyä, iskunkestävää ABS-muovia. Luistissa ja rungossa on valmistajan kaiverretut logot ja merkinnät.

Maruin huippulaadukkas pistooli on tekniikaltaan hiottu viimeiseen asti ja osien sulava toimivuus tekee koko pistoolista tarkan ja sujuvan käyttää.

Tämä ase on loistava valinta niille, jotka ampuvat Action Airin Standard tai Open Divisioonaa.

Kaikki kaasut toimivat huonosti kylmässä. Kaasuasetta ei siis voi käyttää kylmässä talvisäässä. HUOM Action Air / SRA! Varmistathan aseen sopivuuden koteloosi.

Vaikka Maruin kaasupistoolit häviävät numeroiden valossa lähtönopeudessa monelle muulle pistoolille, on käytännön suorituskyky aivan omaa luokkaansa. Tarkkuus ja kantama on maailmankuulua ja siksi Marui onkin suosituin merkki kilpaa ampuvien harrastajien keskuudessa. Osien laadusta ja hyvästä suunnittelusta kertoo myös se, että usein vastaa tulee Maruin aseita, jotka ovat olleet käytössä yli 10 vuotta.

Lipaskoko 28 kpl
Pituus 199 mm
Paino 850 g
Lähtönopeus 89 m/s

Lähtönopeuslaskuri