Armorer Works Hi-Capa HX2401 Dualtone

Hinta 299,90 € 241,85 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,00

Tuotekoodi: AW-HX2401


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Armorer Works HX2401 .38 Supercomp hi-capa on jokaisen Action Airia ampuvan hyvä pistooli lajin aloittamiselle, mikä soveltuu parhaiten open-divisioonaan. Ase on valmistettu kokonaan laadukkaasta metallista sekä alumiinistä. Aseen kahva on puolestaan 2011-sarjan aseille ominaiseen tapaan kovaa muovia.

Aseen pitkä piippu takaa tarkkuuden pidemmälläkin matkalla tuoden myös lisää nopeutta kuulalle. Aseen luisti on laadukasta alumiiniä sekä kevennetty tuomaan nopeutta aseen toimivuuden kanssa. Näin saavutetaan open-divisioonassa ampuville parhain mahdollinen kokonaisuus. Jo ensimmäisen laukauksen jälkeen huomaat aseen kovan ja näpäkän rekyylin.

Vaikka ase näyttääkin hieman futuristiselta, löytyy siitä kaikki 1911/2011 aseille tutut ominaisuudet kuten toimiva kahvavarmistin, normaali varmistin, lippaanvapautin ja järkevä liipaisinkokonaisuus. Liipaisin on myös kevennetty tekemällä siihen reikiä.

Ase toimitetaan magwellin (lipaskuilun laajennin), kuitutähtäimen sekä ghost-ring takatähtäimen kanssa. Aseesta löytyy myös valmiina reijät sekä kierteet optisien tähtäimien kiskoja varten. Mukana tulee myös yksi AW:n lipas, mutta Maruin hi-capa lippaat toimivat myös!

Suosittelemme vahvasti käyttämään kaikkien Armorer Works aseiden kanssa vähintään 0.28g painoisia kuulia, koska aseiden hop-up sekä lähtönopeus on todella voimakas.

Lipaskoko 31 kpl
Pituus 271 mm
Paino 1100 g
Lähtönopeus 114 m/s

Lähtönopeuslaskuri