Armorer Works Hi-Capa HX2302, musta

Hinta 259,90 € 209,60 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 5,20

Tuotekoodi: AW-HX2302


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Armorer Works HX2302 hi-capa on jokaiselle Action Airia aloittavalle hyvä pistooli, mikä soveltuu parhaiten standard -divisioonaan. Ase on valmistettu kokonaan laadukkaasta metallista, sekä alumiinista. Aseen kahva on puolestaan 2011-sarjan aseille ominaiseen tapaan kovaa muovia.

Jo ensimmäisen laukauksen jälkeen huomaat aseen kovan ja napakan rekyylin. Aseen luisti on valmistettu laadukkaasta alumiinistä. Luistin keveyden vuoksi ase on myös hyvin nopea! Tukeva kahva ja painava runko tekevät aseesta myös helposti hallittavan ja mielyttävän aseen ampua.

Vaikka ase näyttääkin hieman viritetyltä, löytyy siitä kaikki 1911/2011 aseille tutut ominaisuudet kuten toimiva kahvavarmistin, normaali varmistin, lippaanvapautin ja järkevä liipaisinkokonaisuus. Liipaisin on myös kevennetty tekemällä siihen reikiä.

Ase toimitetaan magwellin (lipaskuilun laajennin), kuitutähtäimen, sekä säädettävän takatähtäimen kanssa. Mukana tulee myös yksi AW:n lipas, mutta Maruin Hi-Capa lippaat toimivat myös!

Suosittelemme vahvasti käyttämään kaikkien Armorer Works aseiden kanssa vähintään 0.28g painoisia kuulia, koska aseiden hop-up, sekä lähtönopeus on todella voimakas.

Lipaskoko 31 kpl
Pituus 223 mm
Paino 1050 g
Lähtönopeus 102 m/s

Lähtönopeuslaskuri