ASG

ASG STI Combat Master CO2 pistooli, blowback, metalli

Hinta 199,90 € 161,21 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,00

Tuotekoodi: 19576


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

STI Combat Master on todellinen taidonnäyte kun legendaarinen 1911-sarja tuodaan 2000-luvun paremmalle puolelle. Tämä kokonaisuus kuorrutetaan 2011-sarjan aseille ominaisilla herkuilla, niin kokonaisuudelta ei voi muuta olettaa kuin täyttä priimaa.

Vaikka ase alustavalla silmällä vaikuttaakin enemmän kilpa-pistoolilta, voidaan kuitenkin huomata, että asetta voidaan käyttää myös ns. kentällä ja hyvin vielä voidaankin! Metalliluisti on leikattu ja täten kevennetty tuomaan luistin liikkeelle napakkuutta. Luistissa olevat karhennukset on tarkkaan mietitty pienintä yksityiskohtaa myöden. Pistoolin kahva puolestaan on ns. stiplattu, jotta siitä saa otteen myös kosteammissakin olosuhteissa mikä myös siis pitää!

Lipaskuiluun on puolestaan laitettu lipaskuilun-laajennin, mikä puolestaan nopeuttaa lippaan vaihtamista. Liipaisua on haettu kevyemmäksi, jotta aseen voi laukaista mahd. nopeasti uudestaan ja uudestaan kärsimättä kuitenkaan tarkkuudesta. Kuitutähtäin edessä puolestaan helpottaa aseella tähtäämistä ja täten myös nopeuttaa seuraavan laukauksen suorittamista.

Mutta mistä tämä ase on sitten niin tuttu? Jos olet John Wick -fani, niin tunnistit varmasti aseen 3. elokuvan Hotelli-kohtauksesta. Aseen ruuti-esikuva on alunperin tehty ko. elokuvaa varten ja on myös todella suosittu sekä haluttu kapistus. Aseen saa sekä kaasu että Co2 lippaita.

Combat Master on STI / Staccato lisenssillä valmistettu!

Lipaskoko 24 kpl
Pituus 225 mm
Paino 1020 g
Lähtönopeus 95 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG