TARJOUS

ASG

ASG Bersa Thunder 9 Pro CO2 kiinteä luisti

Hinta 67,90 € 54,76 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,36

Tuotekoodi: 17309


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Thunder 9 Pro on Bersan kehittämä pistooli viranomaisten ja sotilaiden tarpeisiin. Ase on suunniteltu toimimaan luotettavasti ääriolosuhteissa, sekä tuottamaan riittävän pysäytysvoiman.

Tässä airsoft versiossa on valmistajan aidot merkinnät ja yksilöllinen sarjanumero. Aseessa on tukeva karhennettu kahva, josta saa hyvän otteen. Varmistin on helppokäyttöinen ja sijaitsee liipaisinkaaren etuosassa aseen oikealla puolella. Liipaisinkaari on uritettu joten tukikäden pito on erinomainen ja se lisää aseen tarkkuutta selvästi.

Kiinteät tähtäimet on varustettu valkoisilla pisteillä tehden tähtäämisen helpoksi ja nopeaksi. Aseessa on piipun alapuolella tarvikekisko, johon voi kiinnittää tähtäinjalustan, laserin tai lampun. CO2-kapseli asennetaan kahvan sisään ja kuulat erilliseen tikkulippaaseen, jolloin voit ampua monta lippaallista kuulia yhdellä kapselilla.

Huom. ase on hyvin tehokas, noin 140m/s.

Eikö aseen lähtönopeus riitä? Tämän aseen äänenvaimenninkierteisiin sopii suoraan tehonnostaja (17353), joka lisää lähtönopeutta noin 15-20%. Koskaan ennen ei ole ollut virittäminen näin helppoa ja edullista.

Lipaskoko 15 kpl
Pituus 192 mm
Paino 520 g
Lähtönopeus 143 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG