Barrett M82A1 kivääri

Hinta 389,90 € 314,44 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 7,80

Tuotekoodi: CH24823


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

Legendaarinen Barretti .50 kivääri oli alunperin Ronnie Barretin idea 1980 luvulla syntyneestä visiosta luoda kivääri, millä voidaan tuhota myös kevyesti panssaroitua kalustoa kuten erilaisia autoja ja helikoptereita. Ideana oli myös saada ase suhteellisen mielyttäväksi ampua. 1982 barretin ensimmäinen prototyyppi ilmestyi ja hieman myöhemmin (1986) paranneltu versio, M82A1. Nykyään ase on monen armeijakunnan käytössä, joista tunnetuin on varmasti USA. Aseelle on luvattu 1,8km tehokas kantama, millä taataan käyttäjille myös turvallinen etäisyys potentiaaliseen uhkaan.

Tämä Snow Wolfin valmistama metallinen replica jäljentää aitoa M82 pienempiinkin yksityiskohtiin vedoten. Useimmat ulkoiset, kuten sisäisetkin osat on tehty metallista, mikä näkyy myös aseen painossa. Realistisen kokoinen 50 patruunan lipas on myös mukana. Pakettiin sisältyy myös barretille tutut etujalat. Aseen päältä löydät varmasti tarpeeksi kiskoa, mihin voit pultata tahtomasi tähtäimen.

Ase on suoraan laatikosta myös todella tehokas ja ampuu pitkälle. Pitkä, 670mm sisäpiippu takaa tarkkuuden myös pitkälle. Piipun halkaisija on 6,06mm.

Jos kaipaat katseenkääntäjää taistelukentille, mistä ei lopu akku tai ole riippuvainen kaasusta, tästä sinulle sopiva jousiviritteinen tarkkuuskivääri isolla kaliberilla.

Huom. kuvasta poiketen aseessa on eritavalla muotoiltu liekinvaimenin.

Lipaskoko 50 kpl
Pituus 1440 mm
Paino 5670 g
Lähtönopeus 129 m/s

Lähtönopeuslaskuri