TARJOUS

ASG

ASG AI Mk13 Compact kivääri, musta

Hinta 599,00 € 483,06 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 11,98

Tuotekoodi: 19626


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

MK13 Compact on ASG:n uusin 6mm tarkkuuskivääri kaiken tasoisille käyttäjille. Kyseessä on lisenssillä valmistettu 1:1 Accuracy Internationalin MK13 kiväärin airsoft-replika. Laadukkaan kokonaisuuden sekä viimeistelyn ansiosta useimmat erikoisjoukot ovat ottaneet aseen käyttöön, jotta taktista operointia voidaan hoitaa yhä kauempaa.

MK13 MOD7 on käytössä mm. Yhdysvaltain merijalkaväen eliittijoukolla, MARSOC. Ase korvasi pitkään käytössä olleen Remingtonin M700 pohjautuneen M40A6 kiväärin. Uusi kivääri tarjoaa paljon enemmän mahdollisuuksia laajennuksille ja on harppaus ns. seuraavan sukupolven trk.kivääreihin.

ASG:n versio ampuu puolestaan 6mm muovikuulaa ja hyvin myös ampuukin! Ase on todella kevyt ladata eikä usein trk.kivääreissä ilmenevää takertelua lukon liikkeessä ilmene laisinkaan. Aseen lukkorunko on metallia, mikä tuo aseeseen komeasti lisää painoa. Runko puolestaan on todella kovaa polymeeria, mikä kestää kovempaakn rasitusta ja on mielyttävä käsitellä.

Aseen tukki on säädettävissä sekä taitettavissa esim. aseen kantoa tai pakkaamista ajatellen. Nykyään tavanomaiseen tapaan aseen tukki on varustettu enemmän rynnäkkökivääreistä tutuksi tulevalla varustekiskolla pitkän 20mm tähtäinkiskon lisäksi. Tähän tukkiin voit siis kiinnittää haluamasi valot, laaserit, etujalat jne.

Lipas vetää 50 kuulaa ja suosittelemmekin lämpimästi käyttämään ASG:n omia Accuracy Internationalin myös lisensoimia painavia trk.kuulia. Näin saavutat parhaimman mahdollisen tarkkuuden.

Ase on sisustaltaan täysin VSR-10 yhteensopiva jos koet tarvitsevasi lisää potkua aseelle. Ase on kuitekin ns. suoraan laatikosta täyttä lujaa laatua!

Rajoitettu erä. Normaali hinta 679,00€, säästä 80,00€.

Lipaskoko 50 kpl
Pituus 940 mm
Paino 3800 g
Lähtönopeus 137 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG