ASG

ASG CZ SP-01 Shadow jousipistooli

Hinta 29,90 € 24,11 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 0,60

Tuotekoodi: 17655


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

ASG CZ SP-01 Shadow on realistinen airsoft pistooli. Ase on tasapainoinen ja helppokäyttöinen ja sopii sekä oikea- että vasenkätisille.

Aseen luistissa on otepintojen kuvioinnit parempaa pitoa varten. Salmiakkikuvioidut kumiset kahvalevyt ovat todella mukavat ja aseesta saa tukevan otteen. Varmistimen käyttö on helppo yhdellä sormella ja kahva on muotoiltu myös tukikättä varten. Laserin tai valon kiinnitystä varten rungon alta löytyy kisko.

Etutähtäimessä on valmiiksi valokuitu, joka erottuu todella hyvin. Se helpottaa ja nopeuttaa tähtäämistä. Pistoolin piipussa on valmiiksi 14mm sisäkierre äänenvaimenninta varten.

Huom. Aseen lähtönopeus mitattu 0,12g kuulalla. Johtuen pistooleiden eri tehoista ja hopin asetuksista, kokeilemalla tulee esille minkäpainoinen kuula toimii parhaiten. Tehokkaammille pistooleille kannattaa valita 0,20g tai 0,25g kuulit, jotka lentävät tasaisemmin ja suorempaan. 0,12g kuulat voivat ottaa liikaa hoppia, eli yläkierrettä ja kuulan lentorata kaartua ylöpäin. 0,12g kuulilla saavutetaan kyllä maksimaalinen lähtönopeus, mutta ei välttämättä tarkkuutta tai hyvää käytettävyyttä.

Lipaskoko 14 kpl
Pituus 207 mm
Paino 507 g
Lähtönopeus 96 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG