Bo Manufacture Fabarm STF/12-11 Compact jousitoiminen haulikko, musta

Hinta 99,90 € 80,56 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 2,00

Tuotekoodi: LR3002


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

Italialainen Fabarm STF/12 on viranomaiskäyttöön suunniteltu pumppuhaulikko. Korkealuokkaiset materiaalit, toimintavarmuus ja moderni muotoilu on tehnyt tästä todella suositun sotilas, poliisi ja urheilu käytössä.

Fabarm STF/12-11" Compact ampuu kolme kuulaa kerralla, aidon näköisestä 30 kuulan hylsylippaasta. Vajaan kahden kilon paino ja alle metrin pituus yhdistettynä metalliseen piippuun ja hyvin viimeisteltyyn pintaan tekevät tästä haulikosta näyttävän ja tehokkaan aseen. Haulikon päällä ja latauskahvassa olevaan Picatinny-kiskoon voit asentaa taktisen valaisimen, tähtäimen, laserin tai vaikka etukahvan lataamista nopeuttamaan. Kantohihnalle on kiinnikkeet rungon vasemmalla puolella.

Aseen varmistin ja hylsyluukun vapautin sijaitsevat kätevästi liipaisin käden ulottuvilla. Kolmen kuulan kuulasuihku yhdistettynä erittäin napakkaan lähtönopeuteen tekee haulikosta tehokkaan työvälineen oikeissa käsissä. Haulikon mukana toimitetaan kaksi hylsylipasta, lippaanlataaja sekä valokuiduilla varustetut tähtäimet.

Lipaskoko 30 kpl
Pituus 810 mm
Paino 1680 g
Lähtönopeus 80 m/s

Lähtönopeuslaskuri