ASG

ASG Franchi SAS haulikko

Hinta 139,90 € 112,82 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 2,80

Tuotekoodi: 16061


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

Franchi on maailmankuulu asevalmistaja, etenkin yhden ikonisen aseen vuoksi, SPAS-12. Nykyään Franchi kuuluu Beretta konserniin, mutta valmistus jatkuu edelleen omalla nimellä.

Alunperin SPAS-12 oli tarkoitettu kaksitoimiseksi haulikoksi, eli ase toimisi sekä puoliautomaattisena että myös pumppuhaulikkona. Alkuperäistä asetta myytiin useamman maan armeijoille, sekä muuhun viranomaiskäyttöön. Ase on myös hyvin tuttu monesta elokuvasta, pelistä, sekä tv-ohjelmista. ASG:n haulikovat ovat modernisoituja versioita SPAS-12 haulikosta, jotka toimivat siis pumpputoimisesti ampuen joko yhden tai 3 kuulan ryppään kerrallaan.

ASG:n SAS-pumppuhaulikko. Ase ampuu kolme kuulaa kerralla 30 kuulan aidon näköisestä hylsylippaasta. Yli kahden kilon paino ja metrin pituus yhdistettynä metallisiin osiin ja hyvin viimeisteltyyn pintaan tekevät tästä haulikosta näyttävän ja tehokkaan aseen.

Aseen varmistin ja hylsyluukun vapautin sijaitsevat kätevästi liipaisin käden ulottuvilla. Kolmen kuulan kuulasuihku yhdistettynä erittäin kovaan lähtönopeuteen tekee haulikosta tehokkaan työvälineen oikeissa käsissä. Aseessa on kiinteä Hop Up.

Aseen mukana toimitetaan tukkiin kiinnitettävä lipaskotelo, josta vaihtolippaat ovat kätevästi saatavilla ja aina tallessa sekä kuljetuksen että pelin aikana.

Lipaskoko 30 kpl
Pituus 1040 mm
Paino 2100 g
Lähtönopeus 85 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG