Mil-Tec

Mil-Tec rynnäkköreppu 20L, hiekka

Hinta 45,90 € 37,02 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 0,92

Tuotekoodi: MT-AP-TAN


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Erittäin kätevä ja monipuolinen reppu retkelle, matkalle, töihin, kouluun tai minne vain. Repun tilavuus on noin 20 litraa ja paino tyhjänä noin 1kg.

Repussa on paljon taskuja ja lokeroita, joihin on helppo jakaa tavarat, jotta ne pysyvät järjestyksessä. Myös pienille tavaroille löytyy omat paikat. Repussa löytyy myös lokero juomarakolle. Taskut on varustettu kestävällä vetoketjulla, jossa on kaksi vedintä.

Repun kuuden kiristyshihnan avulla repun käyttökelpoisuutta ja kapasiteettia on helppo kasvattaa entisestään. Kummallakin sivulla on kaksi hihnaa ja pohjassa vielä kaksi lisää. Sivuilla olevat hihnat on varustettu pikalukoin. Jokaiselta repun sivulta löytyy runsas määrä MOLLE kiinnityslenkkejä, joihin voi kiinnittää mitä kulloinkin tarvitsee.

Repun materiaali on kestävää nailonia, jonka sisäpinta on käsitelty vedenkestäväksi. Olkahihnat on muotoillut ja pehmustetut ja pikalukolla varustettu vyötäröhihna tukevoittaa kantamista. Repun selkäosa on myös pehmustettu ja kosteuden siirtämiseksi siinä on ilmakanavia ja verkkokangas.