Ghost

Ghost Hydra P kotelo M1911, oikea

Hinta 119,90 € 96,69 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 2,40

Tuotekoodi: SGHYP05


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Ghost Hydra P on täydellinen yhdistelmä eri kotelotyyppien hyviä puolia ja edustaa täysin uusittua Ghostin mallistoa.

Hydra P runkona toimii aivan uudenlainen pistoolia suojaava kotelo-osa jossa aseen lukituksen hoitaa kilpatelineistä tuttu liipasinkaaren lukko. Vyökiinnityksenä on säädettävä alumiininen hangeri. Tämä tuo telineeseen tarvittavan tukevuuden ja ratkaisee myös kotelon säätöjen pysymisen paikoillaan. Toinen suuri uudistus liittyy aseen istuvuuteen telineeseen, erinäiset hienosäädöt, sekä lukituksen jämäkkyys. Teline on kuitenkin miellyttävän kevyt, eikä lisää turhaa painoa kannettavaksi vyölle.

Hydra P on kilpailukelpoisin, nopein ja näppärin kotelo IPSC ja SRA-ammuntaan. Kuten Ghostin Ultimate sarjassa, lukitus koteloon tapahtuu Ghostille ominaiseen tapaan. Holsterin lukko lukitsee pistoolin liipaisinkaaresta paikoilleen ja on asetta vedettäessä kotelosta miellyttävän kevyt. Kotelon saa lukittua myös siten, että ase ei siitä irtoa/putoa. Monipuoliset hienosäädöt mahdollistavat aseen yksilöllisen sijoittelun, mikä sopii varmasti myös vaativammallekin ampujalle.

Kuten Ultimate sarjassakin, telineen varsinaisen holsteri-osuuden voi vaihtaa, mikä mahdollistaa useiden eri asemallien käytön samassa pohjassa. Näitä vaihtopalikoita saa Ghostilta erikseen useimmille asemalleille.

Tämän mallin holsteria löytyy tällä hetkellä seuraaville pistooleille sekä vasen- että oikeakätisenä. Tehdas täydentää jatkuvasti valikoimaa, joten luettelo ei ole välttämättä täydellinen.

• CZ Shadow 2

• CZ SP-01

• Sig P320

• Tanfoglio STOCK / STOCK III

• Tanfoglio Limited / Limited Custom / STOCK II

• Glock 17 / 19

• Glock 34 / 35

Huom! Meiltä saa tilaamalla myös muita Ghostin tuotteita sekä varaosia. Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse toiveidesi kanssa.

Huom! Kuvasta poiketen hangeri on metallia ja ruuvikiinnitteinen.