TARJOUS

ASG

ASG Steyr AUG A2 sähköase

Hinta 179,90 € 145,08 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 3,60

Tuotekoodi: 17355


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Päivitetty versio itävaltalaisesta sotilaskivääristä aidolla Steyrin lisenssillä. Steyr AUG A2 hyödyntää AUG-aseille tuttua bullpup teknikkkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lipas on liipaisimen takapuolella ja aseeseen saadaan mahdollisimman pitkä piippu tuomaan tarkkuutta ja ammusten kantama aseen pituutta kuitenkaan kasvattamatta. AUG-sarjalle toinen hyvin omaperäinen ratkaisu on tulenvalitsin, joka on liitetty liipaisimeen. Puristat liipaisinta hiukan, ampuu ase yhden kuulan. Kun puristat liipaisimen pohjaan, kytkeytyy sarjatuli päälle.

Tässä mallissa on kiikarin tilalla tähtäinkisko johon voi tarpeesta riippuen asentaa punapisteen, kiikarin tai vaikkapa laserin. Aseen tähtäinkisko metallia, ulkopiippu sekä ala- ja ylärunko ovat kestävää polymeeria. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten. Rakenteen vuoksi ase on kestävä ja erityisesti kevyt, jolloin aseen paino ei ole este sen käyttämiselle.

Taitettava etukahva ja hyvä ergonomia tekevät tästä aseesta äärimmäisen käytännöllisen. Aseessa on toimiva kenttäpurku, sekä säädettävä hop-up. Aseen muotoilun vuoksi ase sopii hyvin sekä oikea- että vasenkätisille. ASG:n täydet lisenssit tuovat Steyr logot ja merkinnät aseen runkoon täydentäen jo muutenkin hyvää viimeistelyä.

Discoveryline-sarjan asepaketit ovat hyviä, kaiken kattavia tuotepaketteja. Nämä ovat tarkoitettu aloitteleville pelaajille jotka arvostavat hyvin rakennettua, luotettavaa ja edullista tuotetta. Kattava paketti sisältää kaiken mitä aloittamiseen tarvitaan: Ase, lipas, akku, laturi ja kuulia. Discoveryline-sarja on valmistettu kestävästä polymeerista ja metallista helppokäyttöisiksi ja kevyiksi airsoft-aseiksi.

Normaalihinta 219,90€, säästä 40,00€.

Lipaskoko 330 kpl
Pituus 809 mm
Paino 2435 g
Lähtönopeus 98 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG