Armorer Works VX7110, musta

Hinta 199,00 € 160,48 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 3,98

Tuotekoodi: AW-VX7110


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Armorer Works VX7110 on esimerkki miten tehdään tylsästä työkalusta tyylikäs ja jännittävä. Agressiivinen muotoilu, parannellut osat ja mahtava lisätarvike valikoima perustuvat raudanlujaan tietoon mitä nykyaikainen käyttäjä vaatii pistooliltaan.

Aseen luisti ja koneisto on valmistettu kokonaan laadukkaasta metallista. Kahva on puolestaan moderneille aseille ominaiseen tapaan kovaa muovia.

Jo ensimmäisen laukauksen jälkeen huomaat aseen kevyen mutta napakan rekyylin. Aseen luistia on kevennetty jonka vuoksi ase on hyvin nopea! Tukeva, stiplattu kahva, muotoiltu liipasinkaari ja voimakkaasti muotoillut otepinnat tekevät aseesta myös helposti hallittavan ja mielyttävän ampua.

Ase näyttää kunnolla viritetyltä, löytyyhän siitä näyttävästi uritettu luisti jossa kiinnityspaikka punapistetähtäimelle, kierteet äänenvaimentimelle sekä alarungossa kiinnityskisko laserille tai valolle. VX7 sisukset on myös viritetty tarkemmaksi ja hyötysuhteelta tehokkaaksi paketiksi.

Ase toimitetaan äänenvaimennin kierteillä varustetulla ulkopiipulla, korotettujen tähtäimien, neljän tähtäinalustan (punapistetähtäimen kiinnittämiseksi luistiin) kanssa. Mukana tulee myös yksi AW:n VX7-lipas.

Suosittelemme vahvasti käyttämään kaikkien Armorer Works aseiden kanssa vähintään 0.28g painoisia kuulia, koska aseiden hop-up, sekä lähtönopeus on todella voimakas.

Lipaskoko 27 kpl
Pituus 198 mm
Paino 770 g
Lähtönopeus 95 m/s

Lähtönopeuslaskuri