Borner Vesta PDW50 .50 pistooli, 14J

Hinta 129,90 € 104,76 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 2,60

Tuotekoodi: 14-2022


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

T4E-sarjan aseet on tarkoitettu käyttöön, missä aseenkäsittely-harjoitukset halutaan viedä äärimmilleen. Tämä tuotesarja tarjoaa hyvän harjoittelupohjan alan ammattilaisille useamman eri variaation muodossa. Aseet toimivat joko .68 / .50/ .43cal kumikuulilla tai vastaavilla värikuulilla. Aseita voidaan siis käyttään myös merkkaimina tarpeen mukaan.

Borner Vesta PDW50 on ase vaativaan käyttöön. Ase on todella tehokas, tuottaen 14 joulea tehoa ison kaliberinsa ansiosta. Vesta PDW50 on myös mielyttävä silmälle, sekä omaa loistavat laajennusmahdollisuudet mm. tarvikekiskon muodossa.

Aseen käyttövoimana toimii CO₂-kapseli, joka sijoitetaan aseen pistoolikahvaan. Normaleista pistooleista poiketen, aseen pohjassa on ns. pikapuhkaisu, minkä ansiosta voit säilyttää kapselia aseessasi pelkäämättä että se kuluu hiljalleen tyhjäksi. Pikapuhkaisu toimii näpäyttämällä kevyesti esiviritettyä tappia pistoolikahvan pohjassa. Tämän jälkeen ase on valmis ampumaan n. 12 laukausta. Aseen kapasiteetti on kuusi .50 cal kuulaa.

Pistooli itsessään on todella mahtavan tuntuinen kokonaisuus. Metallia ei ole säästelty ja sen huomaa aseen painossa sekä tuntumassa. Aseen kahva on ergonomisesti muotoiltu sopimaan useimmille käsille. Kahva takaa myös hyvän pidon ammuttaessa nopeissakin tilanteissa. Aseen varmistin löytyy rungon oikealta puolelta. Aseen piipun alta löytyy kisko esim. taktista valoa tai laseria varten.

Lipaskoko 6 kpl
Pituus 219 mm
Paino 480 g
Lähtönopeus 160m/s / 14J

Lähtönopeuslaskuri

CO2CO2