Hatsan

Hatsan Invader Auto PCP ilmakivääri 6.35mm, musta

Hinta 739,90 € 596,69 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 14,80

Tuotekoodi: HA067914


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

Hatsanin Invader Auto on tehokas 6.35mm PCP kivääri realistisella latauksella sekä modernilla polymeeritukilla.

Lukko liikkuu ja toimii kuten oikeassa kiväärissä ladaten lippaasta uuden paukun pesään. Ase on täysin ambi, eli asetta voi käyttää sekä vasenkätiset että oikeakätiset. Tämä on kivääri joka soveltuu käytettäväksi jokaisessa kelissä. Aseen piippu on kuristettu, millä saavutetaan todella hyvä tarkkuus.

Tämä versio on ns. Quiet Energy-malli. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ase tuottaa saman verran energiaa kuin tavallinen versio, mutta 50% vähemmällä äänellä.

Hatsanilla on PCP kivääreissään muutama mielekiintoinen ominaisuus, missä on haettu käyttäjän vaativaa käyttöaluetta mielessä pitäen. Yksi näistä ominaisuuksista on ns. tuplasyötön esto, mikä nimensä mukaisesti ehkäisee sekä estää ns. tuplalatauksen tapahtumista. Toinen ominaisuus mikä on syytä tuoda käyttäjälle tietoisuuteen on ns. Anti knockdown järjestelmä, mikä puolestaan ehkäisee kaasun tai ilman purkaantumisen aseesta vahingossa jos asetta kolhaistaan tai se pääsee putoamaan.

Aseeseen käy 22mm tähtäinjalat ja ase toimitetaan säädettävillä tähtäimillä. Aseen mukana toimitetaan kaksi lipasta, aseen ilmasäiliön täyttöön tarvittavat työkalut ja adapterit.

Huom.

6,35 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.

Lipaskoko 10 kpl
Pituus 1030 mm
Paino 3700 g
Lähtönopeus 295 m/s

Lähtönopeuslaskuri