TARJOUS

Aselkon

Aselkon MX9 PCP ilmakivääri 6.35mm, puutukki

Hinta 759,00 € 612,10 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 15,18

Tuotekoodi: ASMX925-WD


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

PAKETTI

Aselkon MX9 on ergonominen ja helppokäyttöinen PCP kivääri, missä tehoa ja tarkkuutta on vähintään riittävästi. Aidosta turkkilaisesta pähkinäpuusta veistetty tukki on näyttävä ja viimeistelyltään huippuluokkaa. Moderni bullpup-tukki pitää aseen pituuden järkevänä vaikka aseessa on täysimittainen piippu. Täyttö, lataus ja liipaisu on pidetty yksinkertaisina jolloin täydellä säiliöllä ampuu jopa 65 laukausta maksimissaan lähes 62 Joulen tehoilla.

Tähtäimen kiinnittämiseksi aseen päällä on NATO-standardin mukainen 21mm leveä Picatinny-kisko. Bipodien kiinnittämiseksi tukin etupäässä on kierteet. Rekyylivaimennettu perälevy ja luonnollisesti muotoiltu poskituki tekevät ampumisesta miellyttävää. Säädettävällä liipaisimella on helppo saada tasainen ja pehmeä liipaisimenveto, joka on ensiarvoisen tärkeä tarkoille osumille.

Aselkon MX9 ilmakivääri käyttää 10 luodin rullalipasta ja ase ladataan oikealla puolella olevasta latauskahvasta.

Aseen piippu on kuristettu, millä saavutetaan todella hyvä tarkkuus. Piipun päässä on suojatut 1/2 UNF-kierteet äänenvaimentimelle.

Max. 250 Bar paineilmasäiliö täytetään säiliön etupäässä olevasta pikaliittimestä ja oikeassa kyljessä olevasta mittarista voit valvoa ilmanpaineen määrää.

Aseen mukana toimitetaan tyylikäs kovamuovinen aselaukku, kaksi lipasta, kierreadapteri sekä tiivistesarja varaosiksi. Aselaukussa on sertifikaatti, Aselkon-tarra sekä manuaali englanniksi jossa on hyvin havainnollistavat kuvat.

MX PCP kivääri 759,00 €
PCP pumppu 199,00 €
Aselaukku 69,00 €
Yht. 1037,00€
Säästät 278,00 €

MX9 on poikkeuksellisen tehokas ilmakivääri yli 60 joulen energialla. Tämä pitää ottaa huomioon aseella ammuttaessa.

Huom.

6,35 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.

Lipaskoko 10 kpl
Pituus 1100 mm
Paino 3750 g
Lähtönopeus 273 m/s

Lähtönopeuslaskuri