Benjamin

Benjamin Marauder Semi Auto PCP kivääri 5.5mm, puu

Hinta 1 079,00 € 870,16 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 21,58

Tuotekoodi: BP22SAW


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

Uusin Benjamin Marauder Semi-Automatic tekee tarkkuuampumisesta puhdasta nautintoa. Koko 10 luodin lipas on ammuttavissa hetkessä pelkällä sormen koukistuksella. Samalla Marauderin tarkkuus ja vakaus pitää osumakasan pienenä.

Aseen luotettava tekniikka on istutettu tyylikkääseen kovapuiseen tukkiin missä on säädettävä poskipakka, pitokuviointi tukikädelle sekä kiinnikkeet hihnalenkeille. Ase sopii sekä oikea että vasenkätisille, sillä lippaan vapautin on M-16 mallinen kahva. Perinteistä latauskahvaa tässä aseessa ei tarvita.

Uuden tekniikan ansiosta yhdellä täytöllä voi ampua noin 30% enemmän kuin aikaisemmin ja muutosten myötä laukaisun korkeimmat äänet on leikattu pois ja jäljelle on jäänyt vaimeammat matalat äänet.

Kilpatasoisella kaksivaiheisella säädettävällä liipaisimella on helppo saada tasainen ja pehmeä liipaisimenveto, joka on ensiarvoisentärkeä tarkoille osumille. Erikoisvalmistettu piippu on tarkka ja takaa tasaiset osumat. Kiväärin lippaaseen mahtuu 10 luotia, jotka on ammuttavissa nopeasti peräkkäin. Rungon allapuolella on painemittari, josta on helppo lukea jäljellä oleva ilmanpaine. Luodin lähtönopeutta on helppo säätää säätämällä aseen täyttöastetta eli säiliössä olevan paineen määrää.

Huom.

5,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.

Lipaskoko 10 kpl
Pituus 1090 mm
Paino 3625 g
Lähtönopeus 305 m/s

Lähtönopeuslaskuri