ASG

ASG MGL MK1S kranaatinheitin

Hinta 259,90 € 209,60 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 5,20

Tuotekoodi: 17339


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Tämä ase ei jätä ketään kylmäksi. Revolverimaisella rullalla varuste kuuden kranaatin kranaatinheitin, joka pystyy kranaatista riippuen ampumaan jopa yli 1000 kuulaa muutamalla liipaisimen painalluksella.

Kuten esikuvassakin, heittimen rulla aukeaa sivulle, jolloin kranaatit on helppo ladata aseeseen. Varmistin on peukalon ulottuvilla ja heittimessä on M4 tyylinen säädettävä teleskooppitukki. Perää voi myös säätää kolmeen eri kaltevuuskulmaa. Tämä auttaa ampumisessa eri etäisyyksille.

Heittimessä on neljä tähtäinkiskoa piipun ympärillä ja yksi vielä aseen päällä, joten erillaisten lisävarusteiden ja tähtäimien kiinnittäminen on helppoa. Heitin toimitetaan kuvassa näkyvällä vertikaalikahvalla varustettuna. Myös kiinnityslenkit kantohihnaa varten sisältyvät pakettiin.

Heittimen sisällä on jousi joka operoi rullaa kun heittimellä ampuu. Tämä tarkoittaa, ettei ampumisen välillä ole tarvetta erikseen siirtää rullaa uuden ampumattoman kranaatin kohdalle, vaan homma toimii kuten revolvereissakin. Viimeisen ammutun kranaatin jälkeen rulla ja liipaisin lukittuvat automaattisesti.

Tämän aseen ulkonäkö korreloi suoraan aseen tulivoimaa ja on pelottava ja näyttävä lisä vaikka sitä ei edes käyttäisi. Aseen valmistaja on ICS.

Lipaskoko 60-300 kpl
Pituus 631/729 mm
Paino 2180 g
Lähtönopeus 110 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG