Bolle

Bolle X810 Tactical suojalasit, hiekka

Hinta 89,90 € 72,50 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,80

Tuotekoodi: CH13543


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

Bolle on yksi tunnnetuimpia taktisten lasien valmistajia, jonka ballistisiin linsseihin luottaa viranomaiset ympäri maailman. Korkea laatu ja tuotteen käyttötarkoituksen- mukaisuus ovat lähes synonyymeja Bollen merkille.

X810 lasit ovat päivitetty ja paranneltu versio kaikkien tuntemista X800 laseista. Matalan rakenteen ansiosta lasit sopivat erinomaisesti kaikkien kypärien kanssa käytettäviksi ja rakenne takaa erinomaisen ilman virtauksen linssin päältä vieden kosteuden ja huurteen pois. Lasien tuuletusaukkoihin on lisätty irrotettavat suodattimet, jotka pitävät pölyn, roskat ja sateen poissa näkökentästä.

Ballistiset polykarbonaattilinssit on tehty äärimmäisiin olosuhteisiin ja linssien pinta on käsitelty huurustumista, naarmuuntumista ja UV-säteilyä vastaan. Leveä elastinen hihna on mukava käyttää ja pitää lasit tiukasti paikoillaan. Hihnan pintaan on lisätty silikonista valmistetut tartuntapinnat, jotka auttavat lasien pysymisessä käytettäessä kypärän kanssa. Speed sleeve suojapussi suojaa laseja ja estää epätoivotut heijastumiset.

Lasit toimitetaan tyylikkäässä Bollen kovakotelossa, johon mahtuu myös vaihtolinssit ja puhdistustarvikkeita.

Lasit täyttävät CE EN166 STANAG 4296 vaatimukset.

CE hyväksytyt.

Huom. Lasien puhdistamiseksi ei pidä käyttää mitään tarkoitukseen sopimatonta puhdistusainetta. Lasien puhdistamiseen suositellaan pelkkää vettä ja pehmeää liinaa.