Diablo

Diablo Fast kypärä linssillä, Digital Woodland

Hinta 69,90 € 56,37 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,40

Tuotekoodi: WSHL33PJ-DWL


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Suojalinssillä varustettu modulaarinen kypärä, jota voi muokata käyttötarkoituksen mukaiseksi.

Fast kypärä on kevyt ja hyvin muotoiltu suojavaruste airsoft peleihin. Kypärän rakenne on tuuletettu ja sisältä hyvin pehmustettu mukavan käytön takaamiseksi. Leukahihna kiinnitettynä kypärä istuu tukevasti päähän ja pysyy vauhdissa mukana kovemmassakin menossa. Säädettävyyden ansiosta sopii suurimmalle osalle pelaajista aina nuorista aikuisiin. Suojalinssin saa nostettua kypärän sisään suojaan kuljetuksen ajaksi.

Kypärän kokoa ja istuvuutta voi säätää hyvin monella tapaa. Sisällä olevien pehmusteiden paikkaa ja määrää voi vaihdella, kuten myös etu- ja takapehmustepalat ovat irrotettavissa. Pikalukolla varutettua leukahihnaa voi säätää neljästä pisteestä ja se on integoitu etuosan lisäksi myös kypärän takaosaan. Kypärän takana on säätökiekko, jolla kypärän lopullinen istuvuus päähän on helppo ja nopea asettaa.

Kypärän mukana toimitetaan hyvin monipuolinen valikoima erillaisia kiinnikkeitä, joilla saa lisävarusteet ja tarvikkeet kiinnitettyä kypärään. Kypärän sivuilla ja päällä on velcro tarrat kevyitä kiinnityksiä varten. Sivuilta löytyy myös kaksi pitkää kiskoa, joihin voi kiinnittää esim. kameran, valon, suojalasien hihnat, jne. Edessä on myös NVG kiinnike ja tähän hihnat.

Huom. Kuvissa ei ole kaikkia kiinnikkeitä ja pehmusteita jotka toimitetaan kypärän mukana.