Ares SOC SLR sähköase (MOSFET/EFCS)

Hinta 559,90 € 451,53 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 11,20

Tuotekoodi: MSR-SOC


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Ares SOC SLR on kertatulta ampuva, sähkötoiminen tarkkuuskivääri. Ase mallintaa Otto Repan suunnittelemaa modernia bullpup-tyyppistä kivääriä, joka mahdollistaa kompaktin aseen erittäin pitkällä tarkkuuspiipulla.

Ares SOC SLR on täysin metallinen, CNC-koneistetulla rungolla ja piipulla ja sen kyllä huomaa aseen painossa (6,3 kg) ja vakaudessa.

Aseen sisuksissa on Aresin EFCS-ohjattu, vahvistettu rataslaatikko, pikajousenvaihdolla. Teräs rattaat ja vahvistettu mäntä lisäävät kestävyyttä.

Akun vaihto on harvinaisen helppoa, sillä kiväärin koko yläkansi voidaan avata löysäämällä kannen päällä oleva sormiruuvi. Kannen alla on paikat LiPo-akulle (max. 120x19x17 mm) ja AAA-paristolaatikko, jotka antaa virtaa laserille.

Latausvipu ja varmistin ovat molemminpuolisia. Kun latausvipu vedetään taakse, pölysuojus tukin oikealla puolella aukeaa ja siitä pääset säätäämään hopin. Lukonvapauttimella saat päästettyä pölysuojuksen takasin paikalleen. Piipun alle integroitu laser on suojattu irrotettavalla muovisuojuksella. Laserin voimakkuutta ohjataan kolmiasentoisella kytkimellä, joka sijaitsee liipaisinkaaren etupuolella.

Taitettavien etujalkojen korkeuden lisäksi voit liikuttaa niitä pituussuunnassa kiskojen avulla. Ergonomisessa pistoolikahvassa on integroitu monopod. Bipodin ja monopodin korkeutta voidaan myös hienosäätää todella tarkasti. Poskituki ja kumitettu perälevy ovat myöskin säädettäviä joten oman ampuma-asennon voi säätää mieluisaksi eikä kompromisseihin tarvitse tyytyä.

Lipaskoko 40 kpl
Pituus 990 mm
Paino 6280 g
Lähtönopeus 95 m/s

Lähtönopeuslaskuri