A&K M1 Garand sähköase

Hinta 479,90 € 387,02 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 9,60

Tuotekoodi: CH19691


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

On olemassa puoliautomaattisia kivääreitä, joissa ei ole pistoolikahvaa, kokoontaittuvaa perää tai irroitettavaa lipasta. M1 Garand on kaikkien näiden ukki! Uusi mullistava tekniikka otettiin käyttöö 1936 ja loppu onkin historiaa.

M1 Garand oli ensimmäinen puoliautomaattinen kivääri, joka oli käytössä amerikkalaisilla toisen maailmansodan aikana. Saksalaisilla ja muilla liittoutuneilla oli käytössään ensimmäisen maailmansodan ajalta tuttuja pulttilukkoisia kivääreitä. Kivääri jatkoi maailmansodan jälkeen tärkeänä palvelusaseena Korean ja Vietnamin sodissa, vaikka uudempiakin asemalleja kehitettiin jatkuvasti. Vielä 1980 luvulla Kreikan armeijalla oli aktiivikäytössään tämä kivääri.

A&K:n versio on tasan tarkkaan samanlainen kuin oikea Garandi. A&K:n versio on tehty kokonaan metallista, se ampuu kerta- ja sarjatulta ja tukki on oikeata puuta. Aseen lukko voi liikuttaa samalla tavalla kuin oikeassa aseessa. Sitä vedettäessä taakse, aseesta pääsee todella mielyttävä ääni, kuin oikean aseen lataisi. Lukon alta paljastuu myös rulla, millä säädät aseen hop-upin.

Akku sijaitsee aseen tukissa, aivan takana, metallisen luukun takana. Tukkiin mahtuu isompikin akku, joten ei tarvitse pelätä, että pelit jää lyhyeen. Tulenvalitsin on sopivasti lukon vasemmalla puolella. Tulenvalitsimella voit valita ampuuko ase kerta vai sarjatulta. Aseen mukana tulee oma lipas, joka työnnetään tukin alta paikalleen, lippaanvapautin puolestaan sijaitsee lukon vasemmalla puolella.

Lipaskoko 20 kpl
Pituus 1120 mm
Paino 3620 g
Lähtönopeus 125 m/s
Akku (ei sisälly) Crane (9,6V)

Lähtönopeuslaskuri