AKS 74U blowback sähköase, puu/metalli

Hinta 199,90 € 161,21 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,00

Tuotekoodi: CH1011B


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Legendaarinen AK47 on maailman eniten valmistettu rynnäkkökivääri, jonka Mr. Kalashnikov suunnitteli jo 70 vuotta sitten. Ikä ei paina tätä klassikkoa, vaan aika on tehnyt siitä kulttituotteen, joka näkyy ja kuuluu edelleen nykypäivänä niin tositoimissa kuin viihdeteollisuuden palveluksessa.

AK74U on 30 vuotta nuorempi kuin isoveljensä ja suunniteltu armeijan erikoisjoukkojen ja poliisin erikoisyksiköiden käyttöön. Kompaktimpi rakenne on osittain yhtenävä keskirungon osalta, mutta etupää ja perä ovat ominaisia vain tälle mallille.

Aseen runko, piippu, laatikon kansi, tähtäimet ja pikkuosat ovat metallia kuten aidossakin aseessa. Muovisen puuimitaation sijaan, tämän aseen puuosat ovat aitoa, hyvin viimeisteltyä puuta, jotka tuntuvat kädessä sellaiselta kuin niiden pitääkin. Aseen paino on vakuuttavat 2,8 kiloa joka lisää fiilistä ja tuo tähän hyvin viimeisteltyyn pakettiin järeän ja siloittelettoman vaikutelman.

Kokonaisuuden kruunaa aseen blowback toiminto, joka liikuttaa jokaisen laukauksen yhteydessä luistia. Blowbackin tuoma rekyyli ja napakka ääni antavat mukavan lisän fiilikseen kun liipaisinta painaa pohjaan sarjatuli päällä. Mielessä voi vain kuvitella hylsyjen sinkoilevan ulos hylsyportista.

Rungon sivulla on tähtäinkisko AK:lle tarkoitettuja tähtäimiä varten ja lipas on ruskeaa "bakeliittia" kuten aidossakin aseessa. Metallinen tukki taittuu siististi aseen rungon sivulle tehden tästä jo valmiiksi kompaktista aseesta entistä lyhyemmän ja näppärämmän. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

Ase toimitetaan 450 kuulan bakeliitti hicap lippaalla, akulla ja laturilla varustettuna.

Lipaskoko 450 kpl
Pituus 493/727mm
Paino 2800g
Lähtönopeus 110 m/s

Lähtönopeuslaskuri