Marui

Marui URG-I 11.5" Sopmod Block3 NGRS blowback sähköase, metalli hiekka

Hinta 639,90 € 516,05 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 12,80

Tuotekoodi: NEG42


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Maruin uusi URG-I 11.5" SOPMOD Block 3 on yhdysvaltojen erikoisjoukkojen käytössä olevan, parannellun rynnäkkökiväärin airsoft näköispainos.

URG-I 11.5" SOPMOD Block 3 on täysin metallinen ase napakalla blowbackillä, joka toimii samalla tavalla kuin oikea ase. Maruin Next-Gen tekniikan ansiosta ase lopettaa ampumisen silloin kun viimeinen kuula on ammuttu lippaasta. Tämän jälkeen kiinnität vain uuden lippaan ja vapautat lukon ja ase on jälleen ampumavalmis. Blowback toiminto on myös aikaisempaa voimakkampi ja jokaisen kuulan saattelee muhkeampi ääni.

Aseen mukana toimitettavilla kiskoilla, voit itse räätälöidä aseestasi minkälaisen haluat. Kiskot kiinnittyvät M-LOK etukahvaan ruuveilla juuri siihen kohtaan mihin haluat laittaa esim. etukahvan tai taktisen valaisimen kuitenkaan täyttämättä koko etukädensijaa turhalla ylimääräisellä kiskolla. Täyspitkään tähtäinkiskoon tarkoitetut flipup tähtäimet voi irrottaa optiikan tieltä pois.

Ase toimitetaan aivan uudella 82 kuulan lippaalla. Lippaassa on mahdollisuus valita kapasiteetiksi myös 30 kuulaa, jos tahtoo painottaa realistiseen toimintaan. Lipas myös syöttää viimeisenkin kuulan aseeseen, eikä aseen syöttöputkeen jää yhtään käyttämätöntä kuulaa.

Aseen lukuisat alumiiniset osat ovat korkealaatuisesti työstettyjä ja ainoita muovisia osia muuten metallisessa aseessa ovat kahvat ja tukki, kuten oikeassakin aseessa. Aseen täyspitkiin RIS-kiskoihin voi helposti kiinnittää tähtäimet, valaisimen, lisäkahvat ja muut varusteet. Ase käyttää uniikkia 8,4V 1300mAh akkua, joka kytketään aseen STR-tukin perään. Akussa ei ole johtoja tai erillistä liitintä, vaan kaikki on yhdessä kompaktissa kokonaisuudessa.

Aseessa on myös uudelleen suunniteltu hoppikoneisto, joka on aikaisempaa tarkempi, kestävämpi ja helpommin säädettävissä. Uusi Shoot&Recoil Engine Ver. II yhdistettynä 30 kuulan lipaskapasiteettiin ja aseen lukon toimintaan tuovat aimo annoksen realismia tällä aseella pelattaessa. Marui on jälleen osoittanut näillä uusilla innovaatioilla olevansa airsoft-alan johtaja ja suunnannäyttäjä.

Huom! Tavalliset M4:n lippaat eivät sovi tähän aseeseen, ase käyttää Maruin omia Next-Gen M4/HK416-lippaita.

Ase ei sisällä akkua tai laturia, joten hyödynnä vasemmalla näkyvät edut aseen oston yhteydessä.

Lipaskoko 30 / 82 kpl
Pituus 750 - 825 mm
Paino 3150 g
Lähtönopeus 100 m/s
Akkukoko (ei sisälly) Marui Sopmod (8,4V)

Lähtönopeuslaskuri