Marui

Marui Next-Gen 416 Delta Custom blowback sähköase, metalli hiekka

Hinta 639,90 € 516,05 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 12,80

Tuotekoodi: NEG17


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Tokyo Marui 416 Delta Custom on aidon 416-kiväärin mahtava replika. Aseen oikea versio käyttää AR-15 tuttua runkoa mutta sisällä on 36-kiväärin koneisto, minkä ansiosta aseen luotettavuus on korkeampi kuin tavanomaiseessa M4A1-kiväärissä. Tämän vuoksi mm. Delta Force on kyseisen aseen käyttäjiä. Aseen väritys on myös enemmän aavikolle suunnattu.

Aseen mukana toimitettavilla kiskoilla, voit itse räätälöidä aseestasi minkälaisen haluat. Kiskot kiinnittyvät ruuveilla juuri siihen kohtaan mihin haluat laittaa esim. etukahvan tai taktisen valaisimen kuitenkaan täyttämättä koko etukädensijaa turhalla ylimääräisellä kiskolla. Täyspitkään tähtäinkiskoon tarkoitetut flipup tähtäimet voi irrottaa optiikan tieltä pois.

Metallisten kuorien sisältä löytyy uniikki blowback tekniikka, joka toimii samalla tavalla kuin oikeassa aseessa. Uuden tekniikan ansiosta ase lopettaa ampumisen silloin kun viimeinen kuula on ammuttu lippaasta. Tämän jälkeen kiinnität vain uuden lippaan ja vapautat lukon ja ase on jälleen ampumavalmis. Blowback toiminto on myös aikaisempaa voimakkampi ja jokaisen kuulan saattelee muhkeampi ääni.

Ase toimitetaan aivan uudella 82 kuulan lippaalla. Lippaassa on mahdollisuus valita kapasiteetiksi myös 30 kuulaa jos tahtoo painottaa realistiseen toimintaan. Lipas myös syöttää viimeisenkin kuulan aseeseen, eikä aseen syöttöputkeen jää yhtään käyttämätöntä kuulaa. Aseen lukuisat alumiiniset osat ovat korkealaatuisesti työstettyjä ja ainoita muovisia osia muuten metallisessa aseessa ovat kahvat ja tukki, kuten oikeassakin aseessa. Aseen täyspitkiin RIS-kiskoihin voi helposti kiinnittää tähtäimet, valaisimen, lisäkahvat ja muut varusteet. Ase käyttää uniikkia 8,4V 1300mAh akkua, joka kytketään aseen perään. Akussa ei ole johtoja tai erillistä liitintä, vaan kaikki on yhdessä kompaktissa kokonaisuudessa.

Aseessa on myös uudelleen suunniteltu hoppikoneisto, joka on aikaisempaa tarkempi, kestävämpi ja helpommin säädettävissä. Uusi Shoot&Recoil Engine Ver. II yhdistettynä realistiseen 30 kuulan lipaskapasiteettiin ja aseen lukon realistiseen toimintaan tuovat aimo annoksen realismia pelattaessa tällä aseella. Marui on jälleen osoittanut näillä uusilla innovaatioilla olevansa airsoft-alan johtaja ja suunnannäyttäjä.

Huom! Tavalliset M4:n lippaat eivät sovi tähän aseeseen, ase käyttää Maruin omia Next-Gen M4/HK416-lippaita.

Ase ei sisällä akkua tai laturia, joten hyödynnä vasemmalla näkyvät edut aseen oston yhteydessä.

Lipaskoko 82 kpl
Pituus 710/785 mm
Paino 3130 g
Lähtönopeus 99 m/s
Akku (ei sisälly) Marui Sopmod (8,4V)

Lähtönopeuslaskuri