Ares M45X-S sähköase (MOSFET/EFCS)

Hinta 379,90 € 306,37 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 7,60

Tuotekoodi: AR-083E


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Ares M45X-S on yhdistelmä modernin M4-kiväärin ja .45 kaliiberin konepistoolin hyvistä puolista. Polymeerinen runko on kevyt ja kestävä ja se tekee aseesta todellisen joka paikan höylän. Aseessa on kierteillä (16mm CW) varustettu ulkopiippu, säädettävä Amoeba-taittotukki, jossa tila LiPo-akulle, molemminpuoleinen tulenvalitsin, flip-up tähtäimet ja pikajousenvaihto.

Alumiininen kädensija on täynnä Picatinny-kiskoa joten voit kiinnittää tarvikkeita todella vapaasti, kuten vertikaalikahvan, laserin tai valaisimen. Kuljetusta varten aseen saa pakattua todella pieneen tilaan. Perän voi taittaa aseen kylkeen ja etupään saa irroitettua, lukitus on kätevästi lipaskuilun edessä. Tällöin ase mahtuu A4-arkkia pienempään tilaan.

Amoeba-pistoolikahva on ergonomisesti muotoiltu ja perän pituuden säätö on nopea joten aseen käsittely ahtaissakin tiloissa on luontevaa.

Aseessa on EFCS joka katkaisee automaattisesti aseesta virrat jos se havaitsee akun jännitteen laskeneen liian alas. Tämä pitää huolen, että koneisto tekee aina täydän kierroksen, jolloin ase ei voi jäädä jumiin akun tyhjenemisen takia. Ominaisuus pidentää myös akkujen käyttöikää. Lisäksi aseessa on MOSFET, eli elektroninen kytkin, joka pienentää laukaisuviivettä sekä parantaa tulinopeutta huomattavasti. MOSFET eliminoi myös kytkinpintojen palamisen.

Aseen mukana toimitetaan yksi 55 kuulan lyhyt lipas ja 125 kuulas pitkä lipas.

Lipaskoko 55/125 kpl
Pituus 358-522 mm
Paino 2220 g
Lähtönopeus 95 m/s

Lähtönopeuslaskuri