Ares M45S-L sähköase (MOSFET/EFCS)

Hinta 299,90 € 241,85 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,00

Tuotekoodi: AR-087E


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Ares M45S-L on yhdistelmä modernin M4-kiväärin ja .45 kaliiberin konepistoolin hyvistä puolista. Polymeerinen runko on kevyt ja kestävä ja se tekee aseesta todellisen joka paikan höylän. Aseessa on kierteillä (16mm CW) varustettu ulkopiippu, säädettävä tukki, peräputki jossa tila LiPo-akulle, molemminpuoleinen tulenvalitsin, flip-up tähtäimet ja pikajousen vaihto.

Alumiininen kädensija on täynnä Picatinny-kiskoa joten voit kiinnittää tarvikkeita todella vapaasti, kuten vertikaalikahvan, laserin tai valaisimen.

Pistoolikahva on ergonomisesti muotoiltu ja perän pituuden säätö on nopea joten aseen käsittely ahtaissakin tiloissa on luontevaa.

Aseessa on EFCS joka katkaisee automaattisesti aseesta virrat jos se havaitsee akun jännitteen laskeneen liian alas. Tämä pitää huolen, että koneisto tekee aina täydän kierroksen, jolloin ase ei voi jäädä jumiin akun tyhjenemisen takia. Ominaisuus pidentää myös akkujen käyttöikää. Lisäksi aseessa on MOSFET, eli elektroninen kytkin, joka pienentää laukaisuviivettä sekä parantaa tulinopeutta huomattavasti. MOSFET eliminoi myös kytkinpintojen palamisen.

Aseen mukana toimitetaan yksi 55 kuulan lyhyt lipas ja 125 kuulas pitkä lipas.

Lipaskoko 55/125 kpl
Pituus 560-650 mm
Paino 1950 g
Lähtönopeus 95 m/s

Lähtönopeuslaskuri