A&K Kriss Vector Mod1 sähköase

Hinta 379,00 € 305,65 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 7,58

Tuotekoodi: AK10016


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

 

A&K Mod 1 (K5) eli paremmin tunnettu Vector konepistoolina on nyt kuumin uutuus! Alunperin Krytacin piti ottaa koppi replikan tuotannosta, mutta jatkuvat ongelmat varsinaisen Kriss Vectorin kanssa, avasivat markkinat muille valmistajille. Aselle on olemassa oma vankka kannattajakuntansa, jotka ovat odottaneet kuin kuuta nousevaa tätä tulevaisuuden konepistoolia. 

 

KRISS Vector on yhdysvaltalaisen Transformational Defense Industries -yhtiön kehittämä ja valmistama .45 ACP - kaliperinen massasulkuinen konepistooli, jonka Kriss Super V -toimintamekanismi on suunniteltu pienentämään ampujan tuntemaa rekyyliä.

 

A&K:n Vector konepistoolin runko on vahvaa sekä kestävää polymeeriä. Kiskot, aseen sisusta sekä vaimennin ovat puolestaan laadukasta metallia. Älä anna aseen materiaalien tai ulkonäön hämätä tosin, sillä aseen paino on lähempänä 4 kiloa. Tämä tekee aseesta todella realistisen tuntuisen. 

 

Kiskojen puolesta ase on kuin Pasilan ratapiha konsanaan. 20mm ris/ras kiskoa löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen, jotta saat kiinnitettyä valot, etujalat, laaserit ja vaikkapa kranaatinheittimesi. Tämän lisäksi aseen päältä löytyy 12 tuumainen tähtäinkisko, mihin tarvittaessa pulttaat useammankin tähtäimen kiinni. 

 

Tämä konepistooli soveltuu molempikätisille näppärän tulenvalitsin-järjestelmänsä puolesta. Tämä myös on edukseen ahtaissa lähtitaistelutilanteissa, missä aseen vaihtaminen toiselle kädelle on todella yleistä. 

 

Tulenvalitsin toimii hieman normaalista poiketen useammassa tulimoodissa. Sarjatulen sekä normaalin kertatulen lisäksi, aseesta löytyy 2 laukauksen bursti. Nykyaikaan tämä on todettu tehokkaimmaksi tavaksi taistelussa edetä sekä aiheuttaa potentiaalista vahinkoa piipun toisessa päässä olevalle. 

 

Jos Vector on sinun valintasi pelimaailmassa, tässä on sinulle sopiva replika myös airsoftkentälle!

Lipaskoko 230 kpl
Pituus 520-760 mm
Paino 4200 g
Lähtönopeus 129 m/s

Lähtönopeuslaskuri