AGM MG-42 konekivääri

Hinta 749,90 € 604,76 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 15,00

Tuotekoodi: CH3395


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Mahtava airsoft-ase joka sopii sekä airsoftaajille, roolipelaajille että keräilijöille. Tämä replika on realistisesti kasattu ja pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon.

Oikea MG42 ilmestyi eetteriin ensimmäistä kertaa vuonna 1942, minkä tarkoituksena oli korvata jo vanhentunut, hankala sekä kallis MG34. Tämä toisen maailmansodan aikaisen Saksan asevoimien tulituki tuotti kauhua ja kylvi tuhoa joka paikassa. MG42 on todettu vuosien saatossa niin toimivaksi konseptiksi, että sen toimintaan perustuva MG3 on yhä edelleen Saksan asevoimien käyttämä tulitukiase. Ase on toki modernisoitu ja on nykyään NATO 7.62mm kaliberia.

Kuten oikea MG42, tämä replika on myös valmistettu laadukkaasta sekä kestävästä metallista. Perä on aitoa puuta ja pistoolikahva muovia. Pistoolikahvassa on taitavasti imitoitu 1930 luvulla tutuksi tullut bakeliittiä. Puinen tukki on puolestaan ontto akkutilan vuoksi. Vaikka aseessa on tehty pieniä kompromissejä tekniikan saamiseksi ampumaan 6mm muovikuulaa, ei tuntuma oikeasta aseesta paljoa heikkene.

Oikea MG42 suunniteltiin yhteiseen käyttöön jalkaväelle sekä pultattavaksi esimerkiksi ajoneuvoihin. Tämä on otettu huomioon myös replikassa. Kuten oikea asekin, tämä replika on helposti liikuteltavissa ryhmän tulitukena ja tarvittaessa ampua voi myös lonkalta. Aseesta löytyy rautatähtäimet maajoukkojen torjumista varten sekä ns. ilmantorjuntatähtäimet ylhäältä uhkaavaa vaaraa varten.

Aseesta löytyy mukana kulkeva ja taittuvat etujalat. Etujalat on helppo asettaa toimintakäyttöön ja muuttaa niiden asentoa jopa ammuttaessa suoraan lennosta. Etujalkojen korkeutta voi säätää molemmista jaloista erikseen tarpeidensa mukaan. Tarpeen mukaan voit myös poistaa etujalat kokonaan pois käytöstä, jolloin aseen paino hieman kevenee ja liikuteltavuus paranee.

MG42 lipas on kopio aidosta 50 patruunan lippaista, joita käytetiin myös MG34 aseessa. Tosin tämä lipas vetää hieman enemmän kuin 50 patruunaa, nimittäin 50 kertaa enemmän, eli 2500 kuulaa! Jotta lipas ehtii syöttämään oikealle aseelle ominaiseen lähes 1200 patruunan per minuutissa vauhtiin, on lipas kytketty aseeseen kiinteästi johtojen avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että lipas syöttää kuulat automaattisesti 4 AA patterin voimalla aina kun painat liipaisinta. Näin turhaa lippaan esilataamista ei tarvita. Lipas on kuitenkin irroitettavissa tarpeen mukaan. Lipas on valmistettu kokonaan metallista, on aidon lippaan kokoinen ja sopii aidon lippaiden lipastaskuihin.

Jos etsit itsellesi sopivaa tulitukea, mikä sopii WW2 rientoihin tai haluat muuten vaan olla se erilianen ja poiketa harmaasta massasta, tässä on sinulle sitä jotain. Aseen tulinopeus sekä lähtönopeus on juuri sitä, mitä tulitukiaseelta voi odottaa!

Lipaskoko 2500 kpl
Pituus 1235 mm
Paino 6835 g
Lähtönopeus 137 m/s
Akkukoko Mini 8,4V

Lähtönopeuslaskuri