Cybergun

Cybergun FN SCAR-L sähköase, metalli, hiekka

Hinta 339,90 € 274,11 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,80

Tuotekoodi: 200955


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Belgialaisen FN Herstalin suunnittelema SCAR on uusimpia palveluskäytössä olevia rynnäkkökiväärejä. Aseesta on pääasiallisesti kaksi versiota SCAR-L ja SCAR-H, joidenka suurin ero on aseen kaliiberi. Kummastakin versiosta on useampia variantteja aseen pituuden ja varustelun vaihdellessa. Aseen modulaarisuuden vuoksi sitä voidaan muokata helposti ja monipuolisesti.

Cybergunin metallirunkoinen SCAR on erittäin laadukas sähköase. Aseen koneiston osat ovat kulutusta kestäviä ja suorituskykyisiä. Aseen ylärunko, piippu, kiskot ja etukahva ovat metallia ja alarunko ja perä vahvistettua mattapintaista polymeerimuovia. Rungon päällä on täyspitkä tähtäinkisko ja etukahvassa on sekä sivuilla että alla lisäkiskot lisävarusteiden kiinnittämistä varten.

Tähtäimet ovat flipup tyyliset ja takatähtäin on säädettävissä sekä vertikaalisesti että horisontaalisesti. Aseen tukissa on hyvin monipuoliset säätömahdollisuudet. Tukin voi taittaa kokonaan aseen rungon suuntaiseksi, jolloin aseen kokonaispituus lähentelee konepistoolin luokkaa. Auki taitettuna tukki toimii teleskooppitukkina ja eri mittaisten ampujien on helppo säätää tukki ominien mieltymysten mukaisesti. Tukissa on lisäksi säädettävä poskipakka tähtäämisen helpottamiseksi ja perälevy on joustavaa kumia käyttömukavuuden ja pidon parantamiseksi.

Tulenvalitsin on molemminpuoleinen, joten aseen operoiminen onnistuu sekä vasen- että oikeakätisiltä. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

Cybergunin täyden lisenssin mahdollistamana aseessa on aidot FN Herstalin logot ja merkinnät, jotka viimeistelevät tämän muutenkin hyvin valmistetun aseen.

Erinomainen valinta nykyaikaista muunneltavaa rynnäkkökivääriä etsivälle harrastajalle.

Aseen mukana tulee akku sekä laturi.

Huom. Ase toimitetaan extra lippaalla. Lisälippaan arvo 29,00 euroa.

Lipaskoko 350 kpl
Pituus 540/740-780 mm
Paino 3100 g
Lähtönopeus 117 m/s

Lähtönopeuslaskuri