Cybergun

Cybergun AK-74M sähköase teräsrungolla

Hinta 299,90 € 241,85 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,00

Tuotekoodi: 120966


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Legendaarinen AK47 on maailman eniten valmistettu rynnäkkökivääri, jonka Mr. Kalashnikov suunnitteli jo 1940-luvulla. Ikä ei paina tätä klassikkoa, vaan aika on tehnyt siitä kulttituotteen, joka näkyy ja kuuluu edelleen nykypäivänä niin tositoimissa kuin viihdeteollisuuden palveluksessa.

AK-74M on 30 vuotta nuorempi kuin isoveljensä ja suunniteltu armeijan erikoisjoukkojen käyttöön. Taitettava perä muuttaa aseen kuljetuksen ajaksi kompaktiin kokoon joka on etu etenkin köydellä laskeutuessa, laskuvarjon kanssa sekä ahtaissa sisätiloissa jolloin perän kanssa tähtääminen ei ole välttämättä tarpeen.

Kalashnikovin lisensoimilla aidoilla merkinnöillä ja logoilla varustettu Cybergunin AK-74M on niin lähellä oikeaa asetta kuin airsoft ase voi olla. Aseen runko on terästä, piippu, perä, laatikon kansi, tähtäimet ja pikkuosat ovat metallia kuten aidossakin aseessa. Kahvat on valettu kestävästä muovista, jotka tuntuvat kädessä sellaiselta kuin niiden pitääkin. Aseen paino on vakuuttava joka lisää realismia ja tuo tähän hyvin viimeisteltyyn pakettiin järeän ja siloittelettoman vaikutelman.

Rungon sivulla on tähtäinkisko AK:lle tarkoitettuja tähtäimiä varten ja lipas on mustaa muovia kuten aidossakin aseessa. Metallinen tukki taittuu siististi aseen rungon sivulle tehden kivääristä lyhyemmän ja näppärämmän kuljettaa. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

Cybergunin AK-sarjan aseet ovat erittäin luotettavia airsoft aseita, joita on myyty Suomessa vuosien saatossa enemmän kuin mitään muuta asetta.

Ase toimitetaan 450 kuulan hicap lippaalla varustettuna.

Lipaskoko 450 kpl
Pituus 705/945mm
Paino 2940g
Lähtönopeus 110 m/s

Lähtönopeuslaskuri