ASG

ASG Steyr AUG A3 MP XS Commando sähköase, typhoon

Hinta 339,90 € 274,11 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,80

Tuotekoodi: 18379


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Steyr AUG A3 XS hyödyntää AUG-aseille tuttua bullpup teknikkkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lipas on liipaisimen takapuolella ja aseeseen saadaan mahdollisimman pitkä piippu tuomaan tarkkuutta ja ammusten kantama aseen pituutta kuitenkaan kasvattamatta. AUG-sarjalle toinen hyvin omaperäinen ratkaisu on tulenvalitsin, joka on liitetty liipaisimeen. Puristat liipaisinta hiukan, ampuu ase yhden kuulan. Kun puristat liipaisimen pohjaan, kytkeytyy sarjatuli päälle.

Aseessa on hyvin monipuoliset tähtäinkiskot lisävarusteiden kiinnittämistä varten, joten voit itse valita mikä tähtäintyyppi soveltuu sinun käyttötarkoitukseen parhaiten. Eteen voit myös kiinnittää haluamasi etukahvan, valaisimen tai jopa kranaatinheittimen. 7 tähtäinkiskosta 5 on siirrettävissä pois, joten voit aina käyttää vain niitä kiskoja jotka ovat tarpeen.

Aseen ylärunko ja kiskoyksikkö ovat metallia, alarunko kovaa polymeerimuovia, kuten esikuvansakin. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten. Aseen muotoilun vuoksi, ase sopii hyvin sekä oikea- että vasenkätisille. ASG:n täydet lisenssit tuovat Steyr logot ja merkinnät aseen runkoon täydentäen jo muutenkin hyvää viimeistelyä.

Aseessa on Ver.3 rataslaatikko 7mm kuulalaakereilla. Rataslaatikon erikoisuus on jousen pikavaihto ominaisuus, jolloin pystyt helposti ja nopeasti muuttamaan aseen lähtönopeutta pelin ja tarkoituksen mukaiseksi.

Ase toimitetaan metallisella vertikaalikahvalla, joka on pituussäädettävä. Metalliset etu- ja takatähtäin pitkän matalan tähtäinkiskon päällä, QD hihnakiinnike, metallisen liekinsammuttimen alla on -14mm kierteet äänenvaimenninta varten, 300 kuulan hicap lipas ja uudelleen muotoiltu latauskahva kuten esikuvassakin.

Ase sopii erityisesti CQB peleihin hyvin kompaktin kokonsa vuoksi, mutta ominaisuudet riittävät myös metsäpeleihinkin.

Huom. Aseessa on jousen pikavaihto, mikä mahdollistaa valita lähtönopeuden välillä 90-140m/s.

Ase ei sisällä akkua tai laturia, joten hyödynnä vasemmalla näkyvät edut aseen oston yhteydessä.

Lipaskoko 300 kpl
Pituus 651 mm
Paino 3400 g
Lähtönopeus 123 m/s
Akku (ei sisälly) Mini (8,4V)

Lähtönopeuslaskuri

ASG