ASG

ASG M15 Devil Carbine 9.5" sähköase (Mosfet), metalli

Hinta 419,90 € 338,63 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 8,40

Tuotekoodi: 18354


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

ASG:n Devil M4 on Proline sarjan täysverinen metallirunkoinen peliase, jonka ominaisuudet riittävät suoraan paketista. Perinteiseen M4 kivääriin verrattuna tämä ase on moderni painos täydennetyillä ominaisuuksilla. 7-asentoinen SopMod perä, ergonominen pistoolikahva, RIS etukahva täyspitkine tähtäinkiskoineen, piikkalankaleikkuri liekinsammutin, jne. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten. Upean ulkonäön viimeistelee laser kaiverretut logot ja tunnukset.

Ase on varustettu ECU yksiköllä (Electronic Control Unit), joka sisältää MOSFETIN. Tämä ehkäiseen tyhjän akun aiheuttamia jumiutumisia ja parantaa koneiston reagointia liipaisimen liikkeisiin. MOSFET, eli elektroninen kytkin pienentää laukaisuviivettä, sekä parantaa tulinopeutta huomattavasti. MOSFET eliminoin myös kytkinpintojen palamisen.

Proline sarjan aseiden koreille kuorille löytyy vastinetta aseen sisältä ja juuri aseen tekniikka on se osa-alue, joka erottaa tämän aseen tavallisesta M4 kivääristä. Tekniikka on tehty kestämään ja antamaan täyden suorituskyvyn jokaisessa pelitilanteessa.

Aseessa on käytetty teräksistä MIM-rattaistoa, joka lepää 8mm laakeriston varassa. Metallinen sylinteri ja synterinpää ja metallisilla hampailla varustettu mäntä. Laakeroituun jousenohjaimeen pääsee helposti käsiksi irrotettavan peräputken kautta. Tämä siksi, koska aseessa on kätevä jousen pikavaihto. Aseeseen on helppoa ja nopeaa vaihtaa jousi pelin virirajojen mukaisesti, eli sama ase sekä sisäpeleihin että ulkopeleihin. Koneiston riittävän virransaannin takaa hyvin virtaa johtava hopeinen johdotus.

Huom. Aseessa on jousen pikavaihto, mikä mahdollistaa valita lähtönopeuden välillä 90-140m/s.

Ase ei sisällä akkua tai laturia, joten hyödynnä vasemmalla näkyvät edut aseen oston yhteydessä.

Lipaskoko 300 kpl
Pituus 700-785 mm
Paino 2430 g
Lähtönopeus 129 m/s
Akku (ei sisälly) Crane (9,6V)

Lähtönopeuslaskuri

ASG