ASG

ASG M15 Assault sähköase (Mosfet), metalli hiekka

Hinta 319,90 € 257,98 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,40

Tuotekoodi: 18486


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

ASG M15 Assault on hyvää peliasetta etsiville henkilöille suunnattu ase, jossa yhdistyvät täyspitkä piippu, tyylikäs ulkonäkö ja useat hyvät toiminnalliset ominaisuudet.

Aseessa on 5 asentoinen Sopmod-itukki, joka on varustettu irrotettavalla perälevyllä. Säädettävät Flip Up tähtäimet on vakiona ja aseen päällä on täyspitkä tähtäinkisko. Kiinnitysjärjestelmän hienous on kuitenkin 10" KeyMod etukahva, joka mahdollistaa kiinnityksen huomattavasti monipuolisemmin kuin perintein RIS/RAS etukahva. Lisäksi kyseinen järjestelmä ei tuo aseeseen lisää painoa, sillä kiinnityskohdat on integroitu kahvan muotoihin. Tämä auttaa painon lisäksi kahvan muotoilussa pitäen sen tasaisena ja kädelle sopivan paksuisena. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

Ase on varustettu ECU yksiköllä (Electronic Control Unit), joka sisältää MOSFETIN. Tämä ehkäiseen tyhjän akun aiheuttamia jumiutumisia ja parantaa koneiston reagointia liipaisimen liikkeisiin. MOSFET, eli elektroninen kytkin pienentää laukaisuviivettä, sekä parantaa tulinopeutta huomattavasti. MOSFET eliminoin myös kytkinpintojen palamisen.

Aseessa on metalli runko ja myös Keymod etupää on työstetty metallista. Rataslaatikko on varustettu laadukkailla osilla ja siinä on jousen pikavaihto ominaisuus, jolloin pystyt helposti ja nopeasti muuttamaan aseen lähtönopeutta pelin ja tarkoituksen mukaiseksi. Armaliten täyden lisenssin mukaiset logot ja merkinnät kruunaavat muutenkin hyvin viimeistelyn rungon.

Ase toimitetaan 300 kuulan hicap lipaalla, 9.6V/1600mAh akulla ja laturilla.

Keymod etupäähän takoitetut kiskot löydät tuotenumerolla 18511.

Lipaskoko 300 kpl
Pituus 730-815 mm
Paino 2749 g
Lähtönopeus 112 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG