ASG

ASG AK47 sähköase (Mosfet)

Hinta 239,90 € 193,47 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,80

Tuotekoodi: 15361


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

HUOM. uudistettu malli mosfet yksiköllä.

Klassinen AK47, Arsenal SA M7-lisenssillä. Karismaattinen ja luotettava kivääri jonka esikuva on valloittanut maineellaan koko maailman.

Aseessa on säädettävät tähtäimet ja tukkiin sopii isommat akut kuin tavalliseen vetoperällä varustetuun aseeseen. Aseen tukit ja pistoolikahva ovat realistisesti puukuvioitua polymeeria. Aseesta löytyy säädettävä hop-up. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

Ase on varustettu ECU yksiköllä (Electronic Control Unit), joka sisältää MOSFETIN. Tämä ehkäiseen tyhjän akun aiheuttamia jumiutumisia ja parantaa koneiston reagointia liipaisimen liikkeisiin. MOSFET, eli elektroninen kytkin pienentää laukaisuviivettä, sekä parantaa tulinopeutta huomattavasti. MOSFET eliminoin myös kytkinpintojen palamisen.

Sportline-sarjan asepaketit ovat hyviä, kaiken kattavia tuotteita. Nämä ovat tarkoitettu pelaajille jotka arvostavat hyvin rakennettua, luotettavaa ja edullista tuotetta. Kattava paketti sisältää kaiken mitä aloittamiseen tarvitaan: Ase, lipas, akku, laturi, kuulia ja aseenkantohihnan. Sportline-sarja on valmistettu kestävästä muovista ja metallista helppokäyttöisiksi ja kevyiksi airsoft-aseiksi.

Pakkaus sisältää aseen ja lippaan lisäksi myös akun ja laturin.

Lipaskoko 600 kpl
Pituus 870 mm
Paino 2800 g
Lähtönopeus (0,20g) 95 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG