Diablo

Diablo muovikuulat 0,25g 2700kpl

Hinta 10,95 € 8,83 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 0,22

Tuotekoodi: DB25-M


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

 

Diablo Extreme Precision tarkkuushiotut muovikuulat 5,95mm ±0,01mm.

 

Diablo kuulien rakenne on uusittu entistä tarkemmaksi ja uuden pintakäsittelyn ansiosta kuulien lähtönopeudet ovat kasvaneet jopa 7 m/s.

Diablo Extreme Precision kuulat ovat uuden sukupolven muovikuulia, joidenka materiaalivalinnoissa on panostettu mahdollisimman hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kuulat tulevat yhdestä maailman suurimmasta kuulatehtaasta, jonka laadunvalvonta ja automaatioprosessit täyttävät tarkatkin kriteerit. Tämä sama tehdas valmistaa muitakin maailmankuuluja kuulamerkkejä.

Diablo Extreme Precision muovikuulien valmistusmateriaali on sitkeää muovimassaa, jolloin niiden käyttöturvallisuus on huomattavasti parempi kuin kuulalaatujen, joidenka materiaali on kovaa ja lohkeilevaa. Hyvien materiaalien ansiosta kuulan pinnan hionta on saatu erittäin sileäksi ja tasalaatuiseksi. Kuulien tasalaatuisuuden ja hyvän mittatarkuuden ansiosta lähtönopeudet ja tarkkuus ovat erinomaisia ja kuulia voidaan käyttää myös raskaasti viritetyissä aseissa ja tarkkuuspiippujen kanssa ilman jumitumisongelmia tai syöttöhäiriöitä.

Suosittelemme varauksetta Diablo kuulia sekä jousi-, kaasu-, että sähköaseisiin. Kuulat on pakattu käteviin pulloihin, joista niiden annostelu on helppoa.

 

Saat ostoksistasi määräalennuksia seuraavasti:
(1-2 tuotetta)    Hinta: 10,95 €
(3-4 tuotetta)    Hinta:  9,95 €
(5 tai useampi) Hinta:  8,95 €

Diablo muovikuulat 0,25g 2700kpl Määräalennus
Minimitilausmäärä (kpl) Kpl-hinta
3 kpl 9,95 € 8,02 €
5 kpl 8,95 € 7,22 €