ASG

ASG Schofield 6" CO2 revolveri, hopea

Hinta 249,90 € 201,53 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 5,00

Tuotekoodi: 19795


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Schofield on jatkokehitelmä Smith&Wesson Model 3 revolverista. Ase kehitettiin ratsuväen käyttöön helposti ladattavaksi aseeksi myös ratsastaessa. Palveluskäytön lisäksi ase on ollut suosittu myös pokeripöydässä. Schofield revolveria ovat onnistuneesti heilutelleet mm. kenraali Custer, Jesse James ja Wyatt Earp.

ASG:n Schofield on täysin esikuvansa mukainen niin mitoiltaan kuin toiminnoiltaan. Ase painaa oikean revolverin verran ja revolveri on yksitoiminen, eli iskuri pitää ensin vetää taaksepäin virekynnykseen, jonka jälkeen liipaisimen veto vapauttaa iskurin ja ase ampuu. Iskurin viritysliike pyöräyttää myös revolverin rullaa eteenpäin.

Uudemmista revolvereista poiketen revolverin rulla ei aukene sivulle, vaan koko pistooli aukeaa rungosta ja rullan ejektori työntää automaattisesti hylsyt ulos. Vaikka ase aukeaa kokonaisuudessa, on rakenne tehty erittäin jämäkäksi, eikä minkäänlaista notkumista tai liikettä esiinny aseen ollessa auki tai kiinni. Iskurin juuressa on aseen varmistin huomaamattomassa paikassa.

Teräksen värinen revolveri norsunluu kahvalla on upean tummanpuhuvan kiiltävä ja musta versio puunvärisellä kahvalla on rouhea patinoitunut revolverisankarin ase.

Lipaskoko 6 kpl
Pituus 320 mm
Paino 1035 g
Lähtönopeus 140 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG