Marui

Marui AKX blowback kaasukivääri, metalli

Hinta 699,50 € 564,11 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 13,99

Tuotekoodi: NEG39


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Tokyo Maruin AKX on uusin kaunokainen kaasutoimisten BlowBack kiväärien sarjassa. Ase on teknisiltä ominaisuuksiltaan yhtenevä Maruin muiden kaasukiväärien (AKM, MWS) kanssa joten toimintavarmuus on huipussaan ja viimeistely huippuluokkaa.

Mikä sitten tekee Maruin kivääristä erikoisen muihin valmistajiin nähden? Marui käytti monta vuotta tämän kiväärin perustan luomiseen ja ennen kaikkea testaamiseen. Maruin luoma ZET System onkin markkinoiden luotettavimpia kaasukoneistoja.

Ase on ulkoisesti kuin klassinen AKM mutta tuotuna nykyaikaan. Napakka taittoperä tekee aseesta näppärän käsitellä ahtaisssa tiloissa sekä mukavemman kuljetettavan pelipaikalle. Picatinny- ja M-LOK-kiskot antavat rajattomat mahdollisuudet asetella tarpeelliset kahvat, tähtäimet, laserit ja valasimet kiväärin runkoon.

Maruin Next-Gen sähköaseiden tapaan ase on kokonaan metallia poislukien tukki sekä pistoolikahva, jotka ovat kovaa polymeeria. AKX tuntuukin erittäin uskottavalta kiväärireplikalta.

Lippaat ovat oikean aseen mittoihin sekä painoihin sovitetut, joten ase soveltuu myös toiminta-ampumisen harjoittelun ylläpitoon. Aseen potku vastaa pienoiskivääriä, ellei ole jopa hiukan kovempi.

Lipaskok 35 kpl
Pituus 548/741 mm
Paino 3550 g
Lähtönopeus 108 m/s

Lähtönopeuslaskuri