Marui

Marui Hi-Capa 5.1 blowback kaasupistooli, hopea

Hinta 189,90 € 153,15 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 3,80

Tuotekoodi: GB65


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Marui Hi-Capa 5.1 on kaikkein suosituin kilpapistooli jonka luotettavuus ja tarkkuus on käsite. Pelikentällä tämä isolla lippaalla ja pitkällä kantamalla siunattu pistooli antaa vahvan vastuksen pidemmille aseille. Nyt tämän mallin saa myös ns. stainless versiona, eli tuttavallisemmin hopeisena.

Aseessa on tukeva karhennettu kahva, josta saa hyvän otteen. Kahvan takaosassa on toimiva kahvavarmistin. Tukikättä varten liipasinkaari on muotoiltu lisäämään pitoa ja varmistimen käyttö onnistuu myös vasenkätisiltä. Tätä pistoolia on todella vaivaton käyttää.

Luistin takaosan uritukset helpottavat aseen virittämistä ja turvallista käyttöä. Selkeä etutähtäin on merkattu valkoisella pisteellä ja takatähtäin on säädettävä joilla tähtääminen on helppoa ja nopeaa. Erinomainen, säädettävä hoppi helpottaa aseen säätämisen eri kuulalaaduille.

Keskirunkoon saa kiinnitettyä tarvikekiskon, johon voi liittään laserin, lampun tai jalustan tähtäintä varten. Keskirunko on metallia ja luisti sekä alarunko lujaa ja hyvin viimeisteltyä, iskunkestävää ABS-muovia. Luistissa ja rungossa on valmistajan kaiverretut logot ja merkinnät.

Maruin huippulaadukkaisiin asemalleihin kuuluva pistooli on tekniikaltaan hiottu viimeiseen asti ja osien sulava toimivuus tekee koko pistoolista tarkan ja sujuvan käyttää.

Tämä ase on loistava valinta niille, jotka ampuvat Action Airin Standard tai Open Divisioonaa.

Kaikki kaasut toimivat huonosti kylmässä. Kaasuasetta ei siis voi käyttää kylmässä talvisäässä. HUOM Action Air / SRA! Varmistathan aseen sopivuuden koteloosi.

Vaikka Maruin kaasupistoolit häviävät numeroiden valossa lähtönopeudessa monelle muulle pistoolille, on käytännön suorituskyky aivan omaa luokkaansa. Tarkkuus ja kantama on maailmankuulua ja siksi Marui onkin suosituin merkki kilpaa ampuvien harrastajien keskuudessa. Osien laadusta ja hyvästä suunnittelusta kertoo myös se, että usein vastaa tulee Maruin aseita, jotka ovat olleet käytössä yli 10 vuotta.

Lipaskoko 31 kpl
Pituus 222 mm
Paino 895 g
Lähtönopeus 97 m/s

Lähtönopeuslaskuri