Army Armament 1911 R32 kaasupistooli musta

Hinta 189,90 € 153,15 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 3,80

Tuotekoodi: R32


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

R32 on modernisoitu täysmetallinen 1911. Metalliosia löytyy runsaasti kuten ovat runko, luisti, lipas, ulkopiippu ja kuluvat osat (liipaisin, varmistin jne.). Ulkopiipun päässä on kierteet äänenvaimenninta varten. Rungossa lisäksi kisko taktiselle valolle tai lasreille. Lisävarusteilla pistoolista saakin rakennettua monipuolisesti mieleisensä käsiaseen.

R32:ssa on monia selkeitä parannuksia perinteiseen 1911 malliin verrattuna. Kahvalevyt on sormiuritettu paremman pidon luomiseksi. Luistissa on voimakkaat urat latausotteen parantamiseksi. Luistissa on lisäksi selkeät valokuitutähtäimet jotka ovat todella helpot ja nopeat käyttää. Koko pistooli on muutenkin viimeistelty erittäin hienosti.

R32:ssa on peukalolla käytettävä molempikätinen varmistin, joka lukitsee koko laukaisumekanismin ja estää tahattoman laukauksen. Tässä mallissa on myös toimiva kahvavarmistin joka pakottaa oikean otteen kahvasta ja myöskin estää vahinkolaukaukset.

Pidennettyyn lippaaseen mahtuu jopa 30 kuulaa ja extramäärä kaasua joka tietenkin lisää R32:n pelitehokkuutta verrattuna normaaleihin 1911 malleihin. Pidennetty lippaanvapautin helpottaa aseen käsittelyä myös pienempi kätisille käyttäjille. Ei tarvitse muuttaa käden asentoa kahvalla jotta saa lippaan vaihdettua.

Sisäpeleihinkin sopiva lähtönopeus tekee tästä pistoolista ihanteellisen valinnan sivuaseeksi, CQB-tykiksi tai lähietäisyydelle rankasijaksi.

Lipaskoko 30 kpl
Pituus 230 mm
Paino 1050 g
Lähtönopeus 100 m/s

Lähtönopeuslaskuri