Sig Sauer P320 M17 Proforce CO2, blowback, metalli, musta

Hinta 299,90 € 241,85 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,00

Tuotekoodi: SGM17BK


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

2017 vuoden alussa Sig Sauerin P320 pistooliin pohjautuva M17 hyväksyttiin uudeksi modulaarikseksi palveluspistooliksi Yhdysvaltain armeijalle. Nyt tämä sama alusta on myös saatavilla lupavapaana 6mm 1:1 replikana. Ase on Sigin itsensä lisensoima ja suunnittelema, joten laatu ja lopputulos on taattua varmaa laatua pienimpäänkin yksityiskohtaan asti. Aseen värikin on valittu saman väriskaalan mukaisesti kuin aidonkin 9mm version.

Kuten oikeakin 9mm versio, aseen alarunko on muotoiltu ja pyritty saamaan ergonomialtaan mahdollisimman moneen käteen sopivaksi. Alarunko on kovaa muovia, missä on sopivat karhennukset pidon parantamiseksi. Alarungon etupuolella on tarvikekisko laaseria/lamppua varten.

Aseen luisti puolestaan on laadukasta alumiiniä, missä niin ikään ollaan oltu muotoilulle uskollisia oikeen aseen kanssa. Mikä aseen luistista tekee mahtavan, on sen ominaisuus muuntua käytettäväksi rautatähtäimistä optista (punapiste) tähtäintä käyttäväksi. Takatähtäinpaneeli iroaa ja alta löytyy tarvittavat paneelit ja osat erilaisien tähtäimien kiinnittämiseksi.

Muita mielenkiintoisia ominaisuuksia ovat varmistimen päälle laittaminen myös asetta purettaessa. Ts. varmistimen voi kytkeä luistin irroitusta varten päälle ja näin edesauttaa turvallista aseenkäsittelyä. Liipaisin ei toimi mutta luistin voi irroittaa. Toinen mielenkiintoinen ja nykyään yleistyvä ominaisuus on hopin säätäminen, mikä tapahtuu kääntämällä rekyylijousen karaa. Sinun ei siis tarvitse enää irroittaa luistia tai koittaa hylsyportin kautta säätää kuulan lentorataa.

CO2 lipas toimittaa todella rapean rekyylin ja myös lähtönopeuden!

Lipaskoko 21 kpl
Pituus 209 mm
Paino 1170 g
Lähtönopeus 125 m/s

Lähtönopeuslaskuri