ASG

ASG P-10 C OR-OT CO2 pistooli, blowback, metalliluisti, musta

Hinta 209,90 € 169,27 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,20

Tuotekoodi: 19593


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Pitkään odotettu CZ P-10 C OR-OT on vihdoin täällä. Täydellinen 1:1 kopio erinomaisesta pistoolista CO2-toimisena.

Se, mikä todella tekee P-10 C:stä erityisen ja asettaa sen muiden markkinoilla olevien vastaavien pistoolien yläpuolelle, on sen suorituskyky. Se tarjoaa vertaansa vailla olevan tasalaatuisuuden laukausten ja lippaiden välillä. Kaiken lisäksi tämä pistooli on ihanan kaasupihi, se pystyy helposti ampumaan kolme kokonaista lippaallista yhdellä CO2-kapselilla. Sen blowback tarjoaa terävämmän ja tyydyttävämmän käyttötuntuman kuin suosituimmat airsoft-pistoolit ja joka laukauksen rekyyli on napakka. Ja hyvin suunnitellun rakenteensa ansiosta P-10 C:llä on erinomainen kestävyys, mikä minimoi kulumisen ja huollon tarpeen. Lisäksi sillä voi ampua 10-12 täyttä lippaallista ennen kuin se kärsii kylmenemisongelmista, toisin kuin normaalit kaasupistoolit. Epäilemättä tämä on todellinen airsoftaajan pistooli, joka on suunniteltu toimimaan vaikeissakin olosuhteissa ja kestämään realistista käyttöä.

P10 C:n ergonominen kahva sopii monenkokoiseen käteen ja tukee hyvää pistooliotetta täydellisesti. Siinä on myös rungon alapuoleinen varmistin sekä liipaisinvarmistin. P10 C:n pienempi koko tekee siitä erittäin kompaktin aseen, joka on helppo kantaa huomaamattomasti CQB-areenalle ja tekee siitä myös kevyemmän käsitellä ja nopeamman tähdätä. Se on myös varustettu perinteisillä metallitähtäimillä. Siinä on tyylikäs metalliluisti ja sen alarunko on valmistettu vahvistetusta polymeeristä, mikä tekee pistoolista sekä kevyen että kestävän.

P-10 C OR-OT on helposti muokattavissa oleva pistooli. Rungon varustekiskoa voidaan käyttää lasereiden, valojen tai muiden lisävarusteiden kiinnittämiseen. Luistin tähtäinjalustaan saa kiinnitettyä RMR yhteensopivan punapisteen.

Sen lippaaseen mahtuu yhteensä 22 kuulaa, jotka lähtevät keskimäärin 1,05 joulen (330 fps) nopeudella. Hoppia voidaan helposti säätää luistin kautta ilman sen purkamista, toisin kuin monet perinteiset airsoft-pistoolit.

Laatikossa on pistoolin ja lippaan lisäksi myös vaihdettavat takakahvalevyt, jotta käyttäjä voi mukauttaa kahvan otteen omien käsiensä mukaiseksi. Levyjä on kolmea kokoa: S, M ja L.

Airsoft CZ P-10 C OR-OT on paljon enemmän kuin toimiva airsoft-pistooli. Se on huipentuma vuosien kehitykselle ja syvään juurtuneelle intohimolle airsoftia kohtaan, jonka tuloksena on todella poikkeuksellinen pistooli.

Ominaisuudet:

 • Varmistimet liipaisimessa ja rungon etuosassa alapuolella
 • Vaihdettavat takakahvalevyt
 • Blowback
 • CO2-toiminen
 • Varustekiso
 • CO2 lipas (19983)
 • Metalliluisti jossa tähtäinlajusta
 • Luistisalpa on ambidexterinen
 • Ambidexterinen lippaanvapautin saatavilla erikseen
 • Ulkopiippu -14mm kierteillä
 • Aidot CZ merkinnät
Lipaskoko 22 kpl
Pituus 195 mm
Paino 730 g
Lähtönopeus 100 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG