Storm PC1 Standard tarkkuuskivääri, musta

Hinta 549,90 € 443,47 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 11,00

Tuotekoodi: LE1250


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Ranskassa valmistettu Storm PC1 on pneumaattinen tarkkuuskivääri jonka kanssa ei tule ahdasta eivätkä kädet väsy. Painoa on vain 1,6kg ja pituuttakin vähäiset 62cm. Todella kompakti runko on valmistettu lujasta komposiitista ja hiilikuituinen ulkopiippu viimeistelee ulkonäön. Piipun päässä on -14mm kierre vaimentimen kiinnittämiseksi.

Kivääri on toimii puristeilmalla joten aseen toimintaan ei lämpötilat vaikuta. Latauskahvan saa kiinnitettyä vasen- tai oikeakätisille sopivaksi ja sille on kolme eri kiinnityskohtaa, 100%, 85% ja 75% tehoille.

Kiväärin luotettavuutta lisää elektroninen laukaisu, VSR-yhteensopivat piippu, hoppi ja lipas. Lipas on mallia midcap joten kuulia mahtuu jopa 55 kpl. Lippaanlukitus on toteutettu poikkeuksellisen nerokkaalla tavalla, joten ei jumittuvia vipuja tai painikkeita vaan vankka lukitusjousi joka pitää lippaan paikoillaan varmasti. Tyhjä lipas on helppo painaa ulos lipaskuilusta.

Piipun päällä on Picatinnykisko optiikan liittämiseksi. Etujalkoja tai -kahvaa varten on alapuolella lisää kiskoa. Hihnalenkit löytyvät tukin perästä, molemmin puolin. Helppokäyttöinen varmistin sijaitseen rungon oikealla puolella, liipaisimen yllä.

Tarkkuudesta huolehtii 460mm pitkä, 6,05mm Silverbackin tarkkuuspiippu ja VSR-tyyppinen R-hoppi ES Customin flattikumilla. Valmistaja suositteleekin 0,36-0,43g kuulia ja 11,1V lipoakkua. Akkua kivääri käyttää vain liipaimen toimintaan joten sen ei tarvitse olla tehokas.

Lipaskoko 55 kpl
Pituus 625 mm
Paino 1600 g
Lähtönopeus 140 m/s
Akkukoko (ei sisälly) 11,1V

Lähtönopeuslaskuri