M1A2 timer ajanottolaite, oranssi

Hinta 169,90 € 137,02 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 3,40

Tuotekoodi: M1A2W-O


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Vihdoin ajanottolaite, missä yhdistyy ampujan kaikki tarpeet. Ammut sitten ruutiaseilla tai Action Airiin soveltuvilla muovikuulapistoolilla, tämä ajanottolaite hoitaa kaiken! Timeriin voi yhdistää langattomasti pysäytyslevyn (stop plate).

Suurimman ongelman aikaisemmin timereiden kanssa on muodostanut niiden reagoimattomuus airsoft-aseiden hiljaiseen ääneen. M1A2 timer ottaa myös Airsoft-aseen äänen tarkasti ja takaa tarkan tuloksen ilman ulkopuolisia häiriöitä, jotka saattaisivat vääristää tulosta. Sama ongelma on havaittu myös .22lr patruunan (mini rifle) kanssa, mutta tämä timer toimii myös siinäkin!

Tämä on siis loistava valinta teille jotka haluatte harrastaa kaikkea: SRA, IPSC, IDPA, Action air..

Timerista löytyy vakio-ominaisuudet kuten par-aika kuivaharjoittelua varten, aloitusajan valinta (Instant, random, fixed ja custom), sekä timerista voit myös selata 20 eri stringiä joista jokainen voi sisältää 99 split-aikaa. Iso näyttö, hyvät näppäimet ja näppärä vyöklipsi takaavat järkevän käyttökokemuksen!

Luonnollisesti timerin herkkyyttä voi säätää ja suositeltavat arvot ovat:

- tasot 8 - 7 soveltuvat airsoftille

- tasot 6 - 4 pistooleille (myös .22lr)

- tasot 3 - 1 kiväärit ja haulikot

Tämä timer toimii sisäisellä ladattavalla akulla. Akkua voi ladata micro-usb porttisella laturilla, eli lataaminen onnistuu vaikkapa powerbankista tai auton kännykän laturista. Stand-by tilassa (päällä) timerissa riitää virtaa 7 vuorokaudeksi ja lataantuu täysin täyteen n. 1,5 tunnissa. Timerista löytyy myös akunsäästötila. Timer on veden sekä sään kestävä, joten kestää myös hieman kovempaa käsittelyä. Käyttölämpötila 0-70C.

Tämän timerin voi myös liittää Action Airissa enemmän yleisemmin käytettyyn pysäytyslevyyn. Yhteys toimii langattomasti RFID-yhteydellä ja kantaa n. 50-60 metriä. Timeriin on myös mahdollista hankkia iso ulkoinen näyttötaulu, mikä myös toimii langattomasti!