ASG

ASG äänenvaimennin TAC-6 200x44mm

Hinta 29,90 € 24,11 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 0,60

Tuotekoodi: 18335


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

 

Vaimentimen teho perustuu sen sisällä olevaan vaimentavaan materiaaliin, johon ääni absorboituu. Myös vaimentimen halkaisijalla ja pituudella on merkitys, yleensä isomman vaimentimen ollessa tehokkaampi. Aseen kokonaipituuden kasvaminen hyvin pitkän vaimentimen johdosta vaikeuttaa kuitenkin aseen käsittelyä, erityisesti pistoolien kohdalla.

 

Äänen vaimenemisen lisäksi ja erityisesti airsoft aseiden kohdalla vaimentimet tuovat myös huomattavan ulkonäöllisen lisän aseeseen. Siinä missä oikeiden aseiden vaimentimet pienentävät kovaa pamaus, vaikuttaa airsoft aseissa vaimennin usein äänen vaimenemisen lisäksi sen muuttumisen matalaksi tussahdukseksi, jonka suuntaa on paljon vaikeampi määrittää.

 

Yleisen ja lähes poikkeuksetta käytössä oleva vaimentimien kiinnitystapa aseeseen on -14mm (negatiiviset) kierteet. Useissa vaimentimissa on lisäksi toisessa päässä -14mm ja toisessa päässä +14mm kierteet, joten aseessa olevien kierteiden kätisyys ei ole este vaimentimen kiinnittämiselle.

 

Suurimmasta osasta sähköaseista ja osasta kaasupistooleista löytyy kiinnityskierteet vakiona irrotettavan lienkinvaimentimen tai piipunsuun alta. Tämä pätee myös sähköaseisiin, vaikka erikseen tätä ei ole mainittu. Jos aseesta ei löydy sopivia kierteitä valmiiksi, voi aseeseen usein ostaa sopivan adapterin.

 

Vaimentimen koko 200 x 44mm

ASG