ASG

ASG-Hera Arms CQR sähköase (Mosfet), musta

Hinta 419,00 € 337,90 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 8,38

Tuotekoodi: 19206


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Hera Arms CQR on Action Sports Games (ASG) sekä ICS Airsoftin yhteistyöprojektina tuotettu kevään 2019 ehkä odotetuin airsoftkivääri. Projektissa on ollut myös mukana Hera Arms (Saksa). Hera Arms on toimittanut projektia varten piirrustukset, joiden pohjalta ase on toteutettu. Tietyt komponentit, kuten perä sekä etukädensija ovat Hera Armsin omaa airsoftiin suunnattua tuotantoa.

Alustaksi tälle kokonaisuudelle on valittu ICS:n CXP sähköase. Tämä ase omaa ICS:n oman näppärän rattaistolaatikon mikä mahdollistaa rungon realistisen kenttäpurun sekä jousen vaihtamisen vaikkapa kentällä!

CQR perä tuo mukanaan uusia innovaatiota sekä modernimpaa lähestymistä AR-sarjan ratkaisuihin kiinteän tukin osalta. CQR:n idea oli alunperin puhtaasti siviilimarkkinat, mutta pian konseptista kiinnostui myös viranomaiset sekä puolustushaarat. Koska tukki on kevyt, lyhyt ja kiinteä, tarjoaa se käyttäjällen erinomaisen tuen ahtaiden tilojen toiminnassa.

Hera Armsin CQR etutukki tuo oman rohkean modernin muotoilunsa nykyajan AR-alustaan. Tämä etukädensija yhdistettynä CQR tukkiin viimeistelee ahtaiden tilojen taisteluun sopivan kiväärin. Etukädensija taroaa paremman hallittavuuden sekä tarkkuuden aseelle. Etutukkiin voidaan kiinnittää tarpeen mukaan varustekiskot. Tämä kokonaisuus varmasti erottuu muista pelaajista edukseen!

CQR on myös varustettu Hera Armsin hihnalenkeillä, jotka ovat tarvittaessa pikaisesti irroitettavissa, vaihdettavissa molemmin puolin ja varmasti kestävät. Taattua Saksalaista laatutyötä suoraan Hera Armsilta.

Tämä CQR versio on varustettu tavallisella MOSFET-piirillä, minkä tarkoitus on parantaa sähköosien toimivuutta sekä lisätä liipaisinkoneiston kestokykyä.

Huom. Aseessa on jousen pikavaihto, mikä mahdollistaa valita lähtönopeuden välillä 90-140m/s.

Lipaskoko 300 kpl
Pituus 727 mm
Paino 3129 g
Lähtönopeus 112 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG