Bo Manufacture Fabarm STF/12-11" kaasutoiminen haulikko, Oliivi

Hinta 369,90 € 298,31 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 7,40

Tuotekoodi: LG3052


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Italialainen Fabarm STF/12 on viranomaiskäyttöön suunniteltu pumppuhaulikko. Korkealuokkaiset materiaalit, toimintavarmuus ja moderni muotoilu on tehnyt tästä todella suositun sotilas, poliisi ja urheilu käytössä.

Fabarm STF/12 11" ampuu kolme tai kuusi kuulaa kerralla, aidon näköisestä 30 kuulan hylsylippaasta. Kuulien ampumiseen tarvittava kaasu ladataan pistoolikahvan pohjasta, sen sisällä olevaan säiliöön. Ase on taittotukkia, lataus- ja pistoolikahvaa lukuunottamatta kokonaan metallia ja rungossa on samat kaiverrukset ja tekstit kuin oikeassakin haulikossa. Ulkoisesti ja tuntumaltaan tätä ei oikeasta erota.

Haulikon päällä ja latauskahvassa olevaan Picatinny-kiskoon voit asentaa taktisen valaisimen, tähtäimen, laserin tai vaikka etukahvan lataamista nopeuttamaan. Kantohihnalle on kiinnikkeet rungon vasemmalla puolella. Perä on saranoitu ja sen saa napin painalluksella käännettyä rungon oikealle puollelle, esim. kuljetuksen ajaksi.

Aseen varmistin ja hylsyluukun vapautin sijaitsevat kätevästi liipaisin käden ulottuvilla. Kolmen kuulan kuulasuihku yhdistettynä erittäin napakkaan lähtönopeuteen tekee haulikosta tehokkaan pidemmillä matkoilla ja kuuden kuulan laajempi osuma-alue, pienemmällä teholla on erinomainen nopeissa lähikontakteissa. Haulikon mukana toimitetaan kolme hylsylipasta, lippaanlataaja sekä valokuiduilla varustetut tähtäimet.

Lipaskoko 30 kpl
Pituus 625/830 mm
Paino 3800 g
Lähtönopeus 95 m/s

Lähtönopeuslaskuri