Condor

Condor kaupunkireppu, ACU

Hinta 95,00 € 76,61 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,90

Tuotekoodi: CON-147-ACU


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

 

Condor Urbag Go Pack - kaupunkireppu. Urbag Go Pack (48L) on suunniteltu käytännöllisyys mielessä, jolloin ison päätaskun kaveriksi on lisätty tavaton määrä pienempiä taskuja ja lokeroita tarvikkeiden loogiseen järjestykseen. Kun tarvitset jotakin, löydät sen omalta paikaltaan tonkimatta tavaraläjää ja se on harvinaista reppujen maailmassa.

 

Selässä vetoketjulla avattava pehmustettu tila kannettavalle johon mahtuu 15,4" tietokone helposti. Selkäpuoli repusta on pehmustettu ja verkotettu. Repun muotoilu jättää selän yläosan vapaaksi jolloin ilmankierto paranee ja repun kantaminen on miellyttävämpää. Olkahihnojen välissä on todella hyvä kantokahva ja samaiset löytyvät vielä molemmin puolin repun yläosaa. Hihnat ovat pehmustettu, sisäpuolella on verkkoa hengittävyyttä parantamassa ja muotoilu tekee raskaankin taakan kantamisestamiellyttävää. Rintaremmi löytyy tietysti, se estää olkahihnojen valumisen hartioilta.

 

Päältä vetoketjun alta löytyy tasku kännykälle ja siitä on läpivienti kuulokkeille. Läpiviennissä on pohja velcromerkeille. Päätaskussa (46x30x18cm) on dokumenttitasku, sekä verkkotasku pienemmälle sälälle, joka sulkeutuu vetoketjulla. Päällitasku (20x20x6cm) minkä läpässä on lisätaskuille kiinnyslenkkejä kolme riviä, sisältää avainhakasen, taskuja papereille, kaksi vetoketjullista pikkutaskua, paikat kynille, sekä tarraläpällinen pikkutasku, jossa on paikka nimilapulle. Alempi etutasku (15x30x6cm) jonka läpässä on on lisätaskuille kiinnityslenkkejä kaksi riviä sisältää kolme pienempää verkkotaskua ja yhden repun levyisen vetokejulla suljettavan verkkotaskun.

 

Sivutaskuihin (29x13x4cm) mahtuu pienemmät juomapullot helposti. 1,5L pullo mahtuu muuten mainiosti mutta jää korkin verran liian korkeaksi. Taskun ulkopinnassa on lisätaskuille kiinnityslenkkejä kuusi riviä. Lantion kohdalla selkäpuolella on paikka nimilapulle.

 

Pehmustetun lantiovyön pituus on säädettävissä, siinä on pikalukko sekä lenkit lisätaskujen kiinitykseen. Vyö on myöskin irroitettavissa kokonaan jolloin sitä voi käyttää itsenäisenä taisteluvyönä. NTOA testaama ja hyväksymä taktiseen kenttätyöhön.