Benjamin

Benjamin Vaporizer NP Elite SBD ilmakivääri 5.5mm kiikarilla

Hinta 379,90 € 306,37 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 7,60

Tuotekoodi: BVH22TPSS-SX


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Benjaminen uusinta tuotantoa ja suunnittelua oleva erittäin tehokas ilmakivääri, jossa on integroitu äänenvaimennin. Rogue tarjoaa kovan asenteen ja lähtönopeuden kuiskauksen hiljaisella laukauksella.

Crosmanin uusi SBD (Silencing Barrel Device) teknologia tekee tästä aseesta kolme kertaa hiljaisemman kuin vastaavat normaalit ilmakiväärit. Aseen vaimennin on Gold sarjan vaimennin, joka on Crosmanin toiseksi tehokkain vaimennin Platinium sarjan jälkeen. Vaimennin on muotoiltu asymmetrisesti, jotta se ei ole aseen mukana tulevan laadukkaan Center Pointin 3-9x40AO kiikaritähtäimen tiellä. SBD vaimennin on irrotettavissa yhdellä ruuvilla mahdollistaen helpon puhdistamisen. Kiikari kiinnitetään aseessa vakiona olevaan Picatinny kiskoon. Asetta voi käyttää myös ilman kiikaritähtäintä sillä kiväärissä on etutähtäin ja säädettävä takatähtäin.

Tukin suunnittelussa on otettu tarkuusammunta ja aseen hyvä käsiteltävyys lähtökohdiksi. Tyylikkäillä tumman harmailla Soft Touch inserteillä varustettu synteettinen tukki ja runko on varustettu karhennuksilla hyvän pidon takaamiseksi kelissä kuin kelissä ja kantohihnalenkit ovat vakiona kuljettamisen helpottamiseksi.

Uusi Elite sarjan NP2 (Nitro Piston 2) teknologia tekee aseen virittämisen kevyeksi, liipaisimen veto on pehmeä ilman jousen aiheuttamaa vibraatiota ja ase toimii myös kylmisssä olosuhteissa normaalisti, toisin kuin tavallinen ilmakivääri. Aseessa on säädettävä kaksivaiheinen CBT liipaisin.

Huom!
5,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaa.

Lipaskoko 1 kpl
Pituus 1170 mm
Paino 3350 g
Lähtönopeus 335 m/s

Lähtönopeuslaskuri